Sadık Çat "Bismillah" dedi

Sadık Çat "Bismillah" dedi

Politika 17.04.2023 11:10:46 0
Sadık Çat
Tarih: 17.04.2023 11:10 Güncelleme: 17.04.2023 11:10
Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Sadık Çat, seçim çalışmaları için "Bismillah " diyerek sahaya indi.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesi siyasi partilerde adaylar netleşti ve saha çalışmaları da başladı. 14 Mayıs seçimlerinde ilk kez sandıkta yarışacak olan Yeniden Refah partisinde ise Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, Ankara’da yapılan aday tanıtım toplantısının ardından Erzurum’a dönerek seçim çalışmaları için kolları sıvadı.
Erzurum siyasetine yeni bir soluk kazandıran ve verdiği mesajlar ile seçmenlerin beğenisini kazanan Yeniden Refah partisi Erzurum Milletvekili Adayı Sadık Çat, ekibi ile birlikte seçimlere damga vurmaya hazırlanıyor.
14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için çok büyük önem arz ettiğini ifade eden Yeniden Refah partisi Erzurum Milletvekili Adayı Sadık Çat, "Bizim derdimiz; benimle beraber üç beş kişinin milletvekili olup kendimizi kurtarmak değil, bizim derdimiz mazlumların ezilmediği yeni bir dünyayı kurmaktır” diyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde yolumuza devam ediyoruz.
Bugün Ülkemize karşı oynanan oyunları kimse görmezden gelemez. Zalimin karşısında her zaman dik duran ve haksızlıklara karşı amansız bir mücadele veren Milletimiz 14 mayıs seçimlerinde hem iç düşmanlara hem de dış düşmanlara en iyi cevabı sandıkta verecektir. Yeniden Refah Partisi olarak bizim görüşümüzde hizmet anlayışımızda ve projelerimizde bellidir. Artık durmak yok. Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek hem partimizi hem de 14 mayıs seçimlerinin önemini anlatacağız. "Bismillah" diyerek kolları sıvadık ve startımızı verdik" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: sadık çat "bismillah" dedi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ