Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 fragmanı ve oyuncuları...

Recep İvedik 7’ filminin yayın tarihi belli oldu. Komedyen Şahan Gökbakar'ın hem senaryosunu yazdığı hem de oynadığı "Recep İvedik", 7.kez vizyonda olacak.

Magazin 24.11.2022 23:34:00 1
Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 fragmanı ve oyuncuları...
Tarih: 24.11.2022 23:38

‘Recep İvedik 7’ filminin yayın tarihi belli oldu. Komedyen Şahan Gökbakar'ın hem senaryosunu yazdığı hem de oynadığı "Recep İvedik", 7.kez vizyonda olacak. Kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimlerin yer aldığı ve Disney+’ta izleyici karşısına çıkacak olan Recep İvedik serisinin yeni filminin yayın tarihini Şahan Gökbakar duyurdu. Peki, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? İşte Recep İvedik 7 fragmanı ve oyuncuları...

Recep İvedik 7 merakla bekleniyor. Recep İvedik serisi ilk olarak 22 Şubat 2008’de vizyona girmiş ve sırasıyla her film gişede hasılat rekorları kırmıştı. Başrolde Şahan Gökbakar'ın yer aldığı Recep İvedik 7'nin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İşte, tüm detaylarıyla Recep İvedik 7...

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN ÇIKACAK?
2008 yılında ilk kez vizyona giren Recep İvedik serisinin yedinci filmi için Haziran ayında çekimler başlamıştı. Serinin diğer filmleri gibi, Recep İvedik 7’de de yönetmen koltuğuna Togan Gökbakar oturuyor. Recep İvedik 7 filmi, serinin diğer filmlerinden farklı olarak bu kez Disney Plus’ta yayınlanacak. Yayın tarihi ise 9 Aralık 2022 olarak belirlendi. Fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

RECEP İVEDİK 7’NİN KONUSU NE?
Recep İvedik 7’nin Disney Plus platformu üzerinden yayınlanacağı açıklanmasının ardından hayranlar tarafından en çok merak edilen soru ise filmin konusu oldu. Şehir hayatı ve ekonomik koşullar sebebiyle bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah'ı da peşinden sürükleyerek yeni bir maceraya atılır. Babaannesinden kendisine miras kalan köy evine giden Recep'i yeni maceralar beklemektedir.

RECEP İVEDİK 7 NEREDE ÇEKİLDİ?
Recep İvedik 7 filminin çekimleri Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapıldı.

RECEP İVEDİK 7 FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?
Şahan Gökbakar - Recep İvedik

Öznur Serçeler - Avukat Hanım

Nurullah Çelebi - Nurullah Sağlam

İrfan Kangı

Eray Türk

Selami Çalışkan

Murat Ergür


Sümeyra candan
27.11.2022 15:30:33
Guzel

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem