Ramazan Özcan: 15 Temmuz’da Milletimiz Tarihe Destan Yazdı

Ramazan Özcan: 15 Temmuz’da Milletimiz Tarihe Destan Yazdı

Genel 14.07.2025 12:54:44 0
Ramazan Özcan: 15 Temmuz’da Milletimiz Tarihe Destan Yazdı
Tarih: 14.07.2025 12:54 Güncelleme: 14.07.2025 12:54
Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özcan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 9 yıl geçtiğini belirterek, Türk milletinin cesareti ve vatan aşkıyla tarihe unutulmaz bir destan yazdığını vurguladı.
Özcan mesajında, "Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Aziz milletimiz, o gece tek yürek olmuş ve hain terör örgütü FETÖ/PDY’yi tarihin karanlık sayfalarına gömmüştür. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla memleketimizin her köşesinde büyük bir destan yazılmıştır." ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çeken Özcan, 15 Temmuz gecesi sergilenen direnişin eski karanlık darbe günlerinin geride kaldığını gösterdiğini ifade etti. "Bugün milletçe kutladığımız demokrasi zaferimizin ve ülke olarak geleceğe emin adımlarla yürümemizin yegâne şartı milli birlik ve beraberliğimizdir" diyen Özcan, ülkenin karşı karşıya olduğu sosyal, ekonomik ve jeopolitik zorluklara karşı herkesin kenetlenmesi gerektiğini söyledi.
Komşu ülkelerde yaşanan krizlere de değinen Özcan, "Şanlı Mehmetçiğimiz ve güvenlik güçlerimizin büyük özverisiyle ülkemiz, bu kritik bölgede istikrarın teminatı ve kalesi olarak dimdik ayaktadır. Türkiye, savaş ve gerilim coğrafyalarında sulh için bir umut ve buluşma noktasıdır." dedi.
Başkan Özcan, mesajını şöyle tamamladı: "Aziz şehitlerimizin hatıralarına ve canları pahasına emanet ettikleri vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesinin zifiri karanlığını aydınlık yarınlara çeviren kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum."
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ