Pütürge ilçesinde Başkan Mikail Sülük’e büyük destek

Pütürge ilçesinde Başkan Mikail Sülük’e büyük destek

Politika 12.02.2024 18:18:02 0
Pütürge ilçesinde Başkan Mikail Sülük’e büyük destek
Tarih: 12.02.2024 18:18 Güncelleme: 12.02.2024 18:18
Malatya’nın Pütürge ilçesinde yeniden aday gösterilen AK Parti Pütürge Belediyesi Başkanı Mikail Sülük, önümüzdeki 5 yılda da kalan hizmetleri gerçekleştirerek ilçede yatırım rekoru kıracaklarını söyledi.
AK Parti’nin Malatya’da ilk ilçe mitingi Pütürge ilçesinde gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı miting öncesi yüzlerce araç ile Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er ilçe girişince coşkuyla karşılandı.
İlçe meydanında gerçekleşen mitingin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mikail Sülük, 31 Mart gecesi hem AK Parti’nin rekor bir oyla seçimi kazanacağını belirterek önümüzdeki 5 yılda ilçenin hizmete doyacağını söyledi.
Yeniden aday gösterilen Başkan Mikail Sülük, yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “İlçemizde deprem konutlarının çalışmaları devam ediyor. 216 konut 38 ticarethane ve bir caminin inşaatı devam ediyor, kentsel dönüşüme giren evlerin yüzde 90’ı 2 katlı müstakil bahçeli evler. 6. ayda inşallah hemşehrilerimize teslim edeceğiz. Yine Çok Programlı Lise’nin altında 504 konutun temelleri atıldı, inşallah bu yeni dönemde sayın vekillerimizin, il başkanımızın, büyükşehir belediye başkanımızın desteği ile 100 konut Tepehan’a, 100 konut yine sosyal konut olarak Pazarcık’a ve talep olursa 10 konut da Nohutlu’ya yapmayı planlıyoruz. İnşallah bunu da bu dönemde gerçekleştireceğiz. Biz bugüne kadar sizlerin sayesinde hiç kendimizi yalnız hissetmedik emin olun sizler de yalnız değilsiniz” dedi.
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ise 2020 yılında yaşanan Sivrice depreminde Pütürge’nin büyük hasar aldığını belirterek o süreçten bugüne kadar yapılan yeni yatırımlar ve konutlar ile ilçenin yeni bir ilçeye dönüştüğünü söyledi.
Başkan Sülük’ün yeniden aday gösterilmesi ile yarım kalan hizmetlerin de devam edeceğini belirten Gören, vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er’de göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak ilçeler ile uyum içerisinde çalışacaklarını dile getirdi. Pütürge’nin özellikle İstanbul’a yoğun bir göç verdiğini de ifade eden Er, Pütürgelilerin ülke ekonomisine de ciddi katkı sunduğunu söyledi. Mikail Sülük’ün bu seçimde de rekor oyla yeniden başkan seçileceğine inancının tam olduğunu ifade eden Er, Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını dile getirdi.
AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca’da Başkan Mikail Sülük’ün görevi süresince ilçeye hizmet ve yatırım getirmek için gece gündüz demeden çalıştığına şahit olduğunu ifade ederek önümüzdeki dönemde de Pütürge için aynı şevkle çalışacağına inandığını söyleyerek seçimlerde destek istedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenci ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde tüm şehirlerde yatırımların arttığını söyleyerek, “Buraların ayağa kalkacağını kimse düşünmüyordu. Ama Cumhurbaşkanımızın verdiği sözlerin teker teker yerine geldiğini görüyorsunuz. Kentsel dönüşümü yaparken çektiğimiz zorlukları, o gün bunlar yapılmaz diyenler modern ve sağlıklı yapıları görüyorlar” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ