Zeydan Ailesi’nden AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek’e destek ziyareti

Hakkarili iş adamı Teoman Zeydan, beraberindekilerle birlikte AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek’e destek ziyaretinde bulundu.

Politika 15.02.2021 19:16:43 0
Zeydan Ailesi’nden AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek’e destek ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.02.2021 19:16

Hakkarili iş adamı Teoman Zeydan, beraberindekilerle birlikte AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek’e destek ziyaretinde bulundu.

İş adamı Teoman Zeydan, Yüksekova’nın Büyük Çiftlik Belde Başkanı Rüştü Zeydan, eski Yüksekova Belediye Başkanı Ali İhsan Zeydan ve beraberindekilerle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Hakkari İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Abdulmuttalip Özbek’i parti binasında ziyaret etti. Zeydan Ailesi, parti binasında coşku ile karşılandı. Zeydan Ailesi ile bir süre sohbet eden Özbek, "Önce rabbimize, sonra halkımız ve Cumhurbaşkanımıza Allah bizi mahcup etmesin. Bu makamlar gelip geçicidir. Bizim gibi düşünen düşünmeyen herkese kapımız açıktır. Biz insanımıza hizmet için varız, bu görevdir. Rabbim bu görevi bana şerefiyle yürütmemi ve şerefiyle teslim etmeyi nasip etsin. Hakkari il ve ilçelerdeki bütün meslek grupları ile toplantılar yapacağız. Sorun ve sıkıntılarımızı kayıt altına alacağız. Hakkari il kalacak, Yüksekova’nın da il olması benim zenginliğimdir. Zengin bir il komşum olur, bana da faydası olur” diye konuştu.

Teoman Zeydan ise, ”Akrabalarım ile sizleri ziyarete geldik. Allah sizi muvaffak etsin. Herkes gelip geçicidir, makamlar kalıcıdır. Hakkari çok acılar çekti, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Yüksekova il olmayı hak ediyor ama Hakkari de il kalmalıdır. Bunu samimiyetimle söylüyorum” dedi.

Eski Yüksekova Belediye Başkanı Al İhsan Zeydan da Özbek’e görevinde başarılar diledi. Zeydan, ”Hakkari’nin il kalmasını istiyoruz. İl statüsünü kaybederse Hakkari insanı çok mağdur olur. Hakkari’de ticaret ve çiftçilik potansiyeli yok, biz bunların hepsini biliyoruz. Hakkari’deki bağımız bugün değil, yıllara dayanıyor. İnşallah Hakkari il kalır, Yüksekova da il olur” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ