Ulaştırma Bakanı Arslan, Karslılara teşekkür etti

Politika 16.04.2017 22:29:59 0
Ulaştırma Bakanı Arslan, Karslılara teşekkür etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.04.2017 22:29
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kendilerine yüklenen sorumluluğun gereğini yapacaklarını belirterek, desteklerinden dolayı Karslılara teşekkür etti.
Referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Kars İl Başkanlığı önünde bekleyen binlerce Karslıya seslenen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kendilerine yüklenen sorumluluğun gereğini yapacaklarını belirtti.
“Kars’ın renginin sarı olması, beni de, arkadaşlarımı da, eminim ki sizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Çok teşekkür ediyoruz” diyen Bakan Arslan, “Cumhurbaşkanımızda, Başbakanımızda, bakanımızda, Kars’a sahip çıkıyor. Bundan sonra da sahip çıkacaklar. Ve sahip çıkarken de sorumluluk almış milletvekili, il başkanı herkesi tek tek saymayım. Sorumluluk almış bizlerle birlikte bu günden sonra daha çok hizmet edecekler. Niye bizim zaten size karşı bir sorumluluğumuz vardı. 15 Temmuz ilave bir sorumluluk yükledi ve Allah’ın izniyle bugün ki rakam bir sorumluluk daha yükledi. Ama onun gereğini sizlerle beraber yapacağız” dedi.

“Türkiye geneli de Kars gibi”
Türkiye’yi içine kabul etmeyenlerin, ne oldu da son bir ayda Türkiye’yi düşünür olduklarına dikkat çeken Ahmet Arslan, “Gelelim, gelelim müjdeye, müjde! Türkiye geneli de Kars gibi arkadaşlar. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Biz Türkiye ortalaması tutturmuş bir il olarak memnunuz. Ama ülkemizin de kutlu yürüyüşünün, geleceğe sağlam yürüyüşünün, sağlıklı yürüyüşünün yolunu açan halkımıza müteşekkiriz. Teşekkür ediyoruz. Neye rağmen? Terör örgütlerine rağmen. Neye rağmen, hiç gereği yokken, gazetelerinde, televizyonlarında Türkçe başlık atıp, hayır diyenlere rağmen, Türkiye’yi içine kabul etmeyenler, ne oldu da son bir ayda Türkçe başlık atar oldular. Ne oldu da son bir ayda Türkiye’yi düşünür oldular. Hiç şüpheniz olmasın ki, Türkiye’yi düşündüklerinden değil. Büyüyecek, daha da güçlenecek dünyada daha fazla sözü geçecek olan Türkiye’yi istemeyip, eski Türkiye’yi aradıkları için o başlıkları attılar. Onlara da ders olsun. Onlara da ders olsun” diye konuştu.

“FETÖ’ye büyük ders olsun”
Tanklara insanların göğsünü siper ettiğini ifade eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “FETÖ’ye, hele o FETÖ’ye daha büyük ders olsun. O ki Peygamber ocağı dediğimiz mekanda, o kutsal üniformanın içinde Peygamberimizin komşusu olan şehirlerimizin, Mehmetçiğin yanında geldi hainliği gösterdi. Onların üniformasının içinde, o üniformaya da zarar verecek şekilde size, bize, herkese silah doğrulttu. Tank yürüttü, jet yürüttü. Helikopter yürüttü, kurşun sıktı. Ama Allah’a şükür, Allah’a şükür insanımız göğsünü kurşunlara siper etti. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Daha sonra coşkulu kalabalığın içerisine girerek vatandaşların sevi gösterilerine tekrar teşekkür eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars’tan ayrıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ