Sekmen: “Erzurum’a her alanda yeni bir dinamizm kazandırdık”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Dadaşköylü seçmenlerle bir araya geldi.Beraberinde AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar’la birlikte Dadaşköy’ü ziyaret eden Başkan Sekmen’e, vatandaşların ilgisi

Politika 22.03.2019 18:27:50 0
Sekmen: “Erzurum’a her alanda yeni bir dinamizm kazandırdık”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.03.2019 18:27

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Dadaşköylü seçmenlerle bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar’la birlikte Dadaşköy’ü ziyaret eden Başkan Sekmen’e, vatandaşların ilgisi büyük oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Sekmen, seçim çalışmaları kapsamında rotayı bu kez Dadaşköy’e çevirdi. Seçmenlerle bir araya gelen Sekmen, 5 yılın hizmet ve yatırım özetini çıkardığı toplantıda, vatandaşlarla görüş alışverişinde de bulundu. AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar’la birlikte AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın’ın da katıldığı seçmen buluşmasında konuşan Başkan Sekmen, “Yakutiye demek, Erzurum demek. Yakutiye’de Erzurum’un tarihi dokusu ve kimliği yatıyor” vurgusunda bulundu.

“YAKUTİYE 5 YIL ÖNCEKİ YAKUTİYE DEĞİL”

Erzurum şehir merkezini teşkil eden Yakutiye’nin, bağlı mahalle köylerle birlikte çok geniş bir coğrafya olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Nüfusu neredeyse bir kent nüfusu kadar olan Yakutiye ilçemizde 5 yıl boyunca önemli hizmetlere imzamızı attık. Kent merkezinde geniş kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmaları yaptık, tarihi gün yüzüne çıkarttık. Binlerce gecekonduyu ve metruk yapıyı temizledik. Bugün şehir merkezine baktığınız zaman o virane görüntünün büyük ölçüde ortadan kaldırıldığına tanık olacaksınız” diye konuştu.

SOMUT ÇÖZÜMLER, KALICI ADIMLAR

Yakutiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda hangi adımların atılması gerektiğini çok iyi bildiklerini dile getiren Başkan Sekmen, “Bizim yol haritamızda Yakutiye’miz için modern ve estetik yapılaşmayı mümkün hale getirecek projelerimiz de var, başta tarım ve hayvancılık olmak üzere üretimi artırmaya, geliştirip ve desteklemeye yönelik projelerimiz de var. Yakutiyeli gençlerimize iş ve istihdam olanakları sağlayacak projelerimiz de var, turizm, eğitim, kültür ve sanat atılımlarına yol açacak projelerimiz de var. Yani biz belediyeciliğe sadece temel belediyecilik hizmetleri gözüyle bakmıyoruz. Biz Erzurum’un neresinde neye ihtiyaç varsa, onu gidermeye yönelik somut çözümler üretiyor, kalıcı adımlar atıyoruz” şeklinde konuştu.

ERZURUM’DA HİZMET YARIŞI VERİYORUZ

Erzurum’un belediyecilik tarihi boyunca böylesine hızlı bir kalkınma süreci yaşamadığının altını çizen Başkan Sekmen, 31 Mart seçimlerinin, işte bu süreci sürdürülebilir kılacağını kaydetti. Sekmen, “AK Parti kadroları olarak Erzurum’da adına hizmet ve yatırım dediğimiz bir yarış veriyoruz. Bu maratonda 5 yıl boyunca hemen her alana yönelik sayısız yatırımlar yaptık. Eğitime, kültür ve sanata, tarım ve hayvancılığa, turizm ve ticarete, kısaca aklınıza gelen her alana Büyükşehir Belediyesi olarak el attık, şehrimize büyük bir dinamizm kazandırdık. Öyle ki; yıllardır kanayan bir yara halini alan göç sorununu bile Erzurum’da tersine çevirdik. Bu yüzden 31 Mart seçimleri önemli bir dönüm noktası olacak. Halkımızın destekleriyle bu seferberlik devam edecek” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor- Erciyes 38 FK maçını Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek


Van Spor

A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçında Görev Yapacak Hakem Belli Oldu


Van Spor

Muş’ta yetenek taraması devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi, 29 Ekim’e özel ödüllü futsal turnuvası düzenliyor


Van Spor

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Spor Oyunları’nda şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama


Van Spor

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ