Palandöken Sunar’ı konuşuyor

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, seçim çalışmalarıyla ilçede adeta mekik dokuyor. AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, seçim çalışmalarını kamu kurum ve kuruluşları, okul ve STK ziyaretleri

Politika 23.03.2019 11:21:54 0
Palandöken Sunar’ı konuşuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.03.2019 11:21

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, seçim çalışmalarıyla ilçede adeta mekik dokuyor. AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, seçim çalışmalarını kamu kurum ve kuruluşları, okul ve STK ziyaretleriyle sürdürdü. Ziyaret ettiği kurumların yöneticileriyle sohbet eden Sunar, çalışanlarla tanışıp, kolaylık dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi. Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Sunar, gittiği her yerde; “Biz Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinden sonra da sizlerle el ele ve iç içe olacağız. Kapımızla birlikte yüreklerimiz de sizler için ardına kadar açık olacak” sözünü verdi.

Seçmenlerden büyük ilgi gören AK Parti Palandöken Belediye Başkanı Adayı Muhammet Sunar’a, çoğu ziyaretinde MHP Palandöken İlçe Başkanı Ünsal Kızılyar da eşlik etti. Ülkücü gençlerin de bir an olsun yalnız bırakmadığı Sunar, Cumhur İttifakı kapsamında organize edilen sohbet toplantılarında AK Partili ve Ülkücü hanımlarla da bir araya geldi.

PALANDÖKEN’İ PALANDÖKENLİLER YÖNETECEK

Seçim programı kapsamında gün içerisinde esnaf ve işyeri ziyaretlerinin yanı sıra ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin kapısını da çalan Muhammet Sunar, “Madem Palandöken Belediye Başkanlığı’na talibiz, o halde 5 yıl boyunca bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Bizim yol arkadaşlarımız ilçemizdeki esnafımız, tüccarımız, memurumuz ve işçimiz, ev hanımlarımız, gençlerimiz, genç kızlarımız ve STK’larımız olacak. Yani Palandöken’i aslında Palandökenliler yönetecek. Yol haritamızı hep birlikte istişareyle oluşturup, hizmet seferberliğine hep birlikte start vereceğiz” diye konuştu.

EVRENSEL SPOR DİLİNİ BİZ DE KONUŞACAĞIZ

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, seçim temaslarında sporculara da yer ayırdı. Erzurum’daki genç boksörlerle bir araya gelen ve Erzurumsporlu taraftarların coşkusunu paylaşan Sunar, sporun evrensel bir dil olduğunun altını çizerek, “Dünyanın kullandığı bir dili biz neden konuşmayalım?” diyerek, Palandöken’deki yeni dönemin spor alanında da sevindirici gelişmelere gebe olduğunun ipucunu verdi.

AK PARTİ VE MHP TEŞKİLATLARI EL ELE

Avukat Muhammet Sunar, AK Parti’nin Palandöken İlçe Teşkilatı ile koordineli bir biçimde yürüttüğü çalışmalarıyla da dikkat çekti. Müftü Solakzade Mahallesi Kadın Kolları Teşkilatı’nın seçim çalışmalarına katılan AK Partili Sunar, partisinin Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve MHP İlçe Başkanı Ünsal Kızılyar’la birlikte Abdurrahmangazi, Adnan Menderes, Kayakyolu ve Yıldızkent semtlerinde de ev toplantıları gerçekleştirdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ