Milletvekili Fendoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Ramazan Bayramını kutlayarak, 'Müslüman Türk milleti Kudüs’ün çiğnenmesine, mescitlerimizin silahların gölgesinde tutulmasına tahammül etmeyecektir' dedi

Politika 13.05.2021 10:09:22 0
Milletvekili Fendoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.05.2021 10:09

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Ramazan Bayramını kutlayarak, "Müslüman Türk milleti Kudüs’ün çiğnenmesine, mescitlerimizin silahların gölgesinde tutulmasına tahammül etmeyecektir" dedi.

MHP Malatya milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Fendoğlu mesajında, “Mübarek Ramazan ayının hemen arkasından bayrama kavuşmanın buruk ve hüzünlü de olsa heyecanını yaşıyoruz. Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız kutlu bir dönemin arkasından bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. Cenabı Allah’tan niyazımız Ramazan ayı boyunca tuttuğumuz oruçları, kalpten edilen dua ve ibadetlerimizi kabul etmesidir. Ramazan; diriliş mevsimi, tövbe mektebi, huzur ve dayanışma medeniyetidir.

Ramazan bayramı orucun mükafatı, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun, hatır sorma ve gönül almanın , yapılan hataların affedilmesi, kırılan kalplerin onarılması, hayatımızda dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda düşünmemiz için önemli günlerdendir. Ramazan ayının manevi atmosferiyle birlikte idrak edeceğimiz Bayram’ın; birliğimizin perçinlenmesine, kucaklaşmamızın kuvvetlenmesine ve umutlarımızın yeşermesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Tüm dünyanın uzun süredir etkisinde olduğu Covid-19 hastalığıyla mücadele ederek gireceğimiz bu bayram, inşallah sağlıkla karşılayıp normal hayatımıza geri döneceğimiz günlerin habercisi olur. Bu hususta tüm hemşehrilerimizden pandemi koşullarına riayet noktasındaki hassasiyetlerini hiç eksiltmemelerini özellikle rica ediyorum” ifadelerine yer verdi. Mesajında, Filistinlilere yapılan saldırılara da tepki gösteren Fendoğlu, "Bu mübarek günlerde, Filistin topraklarında meydana gelen ve vicdan taşıyan her insanın yüreklerini dağlayan, bütün dünyanın gözleri önünde cereyan eden bu insanlık dramı görüntülerine şahit olarak buruk karşıladığımız mübarek Ramazan Bayramı’nın, Filistin’de terörist devlet İsrail’in saldırılarına maruz kalan din kardeşlerimiz için de felaha kavuşma vesilesi olmasını niyaz ediyor, İsrail’in Filistin’de ve Mescidi Aksa’da yaptığı çirkin saldırıları kınıyor ve lanetliyorum.

Kadim tarihimiz boyunca Yüce Türk Milleti olarak her daim mazlumun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Müslüman Türk milleti Kudüs’ün çiğnenmesine, mescitlerimizin silahların gölgesinde tutulmasına tahammül etmeyecektir. Şehadete kavuşan Filistinli din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başı Rahmet, ortası Mağfiret ve sonu Azaptan kurtuluş olan Ramazan ayına veda ederken, birlik ve beraberlik içerisinde arada mesafeler olsa da gönüllerin buluştuğu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, bütün Malatyalı hemşerilerimin, Aziz Milletimizin ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şu anda milletimizin varlığı, güvenliği ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan tüm güvenlik güçlerimize sağlık, başarı ve esenlikler temenni ediyor bayramlarını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ