Milletvekili Erol: 'İnsanlar oy versin vermesin gönüllerine girdiğimizi düşünüyorum'

Politika 15.06.2018 16:00:16 0
Milletvekili Erol:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.06.2018 16:00
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili ve Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, "İnsanlar bize oy versin veya vermesin herkesin gönlüne girdiğimizi düşünüyorum. İnsanların bizi taktir etmesi, sevmesi bizimle sohbet etmesini çok anlamlı görüyorum. Siyasette sonuç almak yalnızca sandıktan çıkmak değil. Önemli olan insanların gönlünde yer almak gönüllerde taht kurmak. Bunu başardığımıza inanıyorum" dedi.
CHP Tunceli Milletvekili ve Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklarıyla Elazığ’daki annesi Nurten Erol’u ziyaret edip bayramını kutladı.

"Aynı binada oturanlar bile birbirini tanımaz hale gelmiş"
Ramazan Bayramı nedeniyle annesini ziyaret ettiğini ifade eden Erol, "Bütün Elazığlı hemşehrilerimizin ve bütün insanlığın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Herkese çocuklarıyla, ailesiyle, eşiyle, dostuyla, komşusuyla, akrabasıyla mutlu bayramlar, yaşam diliyorum. Bu ev bizim iki kuşak yetiştiğimiz bir ev. Eskiden burada kerpiç iki katlı bir evimiz vardı. Üstte dedemler otururdu altta biz otururduk. Buralar eskiden bahçeli evlerdi. İki katlı bahçesi olan evler vardı. Komşuluk ilişkileri, mahalle ilişkileri inanılmaz gelişkindi. Biz bırakın mahallenin çocuklarını komşu mahallede oturan çocukları bile tanırdık. Şimdi gezip dolaşıyorsunuz her tarafta hiçbir mimari özelliği olmayan koca koca binalar dikilmiş daracık sokaklar haline gelmiş. İnsanlar bırakın mahalle arkadaşlıklarını mahalle çocuklarını tanımaya aynı binada oturanlar bile birbirini tanımaz hale gelmiş" diye konuştu.

"Değerlerin yaşatılması lazım"
Değerlerin yaşatılması gerektiğini vurgulayan Erol, "Ramazanın en büyük özelliği insanlar arasında iletişimi sağlayan barışı, hoşgörüyü karşılıklı kardeşlik duygusunu yaşatan bir bayram olarak görüyorum. Bu dini inançlarımız gereği de kutlanması gereken bir bayram. İnsanlar arasındaki kırgınlıkların, küskünlüklerin giderildiği bir bayram. Ben bütün hemşehrilerimizin, bütün İslam aleminin bayramını kutluyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum. Herkese mutluluklar ve esenlikler diliyorum" dedi.

"İnsanlar oy versin, vermesin gönüllerine girdiğimizi düşünüyorum"
Yaklaşık bir aya yakın bir süredir kampanyalarını başlattıklarını dile getiren Erol, "İnanılmaz yoğun tempoda bir kampanya yürütüyoruz. Halkın bizden beklentisi olduğu için sabah 8-9 gibi sokaklara çıkıp gece 2-3 gibi tekrar geri dönüyoruz. Bizi görmek istedikleri için ve seçim süresinin kısa olmasından kaynaklı ulaşabildiğimiz her yere ulaşıp her eli sıkmak herkesle konuşup sohbet etmek için sürekli sokaklardayız. Ben bu süreçle ilgili son derece memnunum. İnsanlar bize oy versin veya vermesin herkesin gönlüne girdiğimizi düşünüyorum. İnsanların bizi taktir etmesi, sevmesi bizimle sohbet etmesini çok anlamlı görüyorum. Siyasette sonuç almak yalnızca sandıktan çıkmak değil. Sandıktan çıkan insanların sokaklarda gezemediğini de gördük. Önemli olan insanların gönlünde yer almak, gönüllerde taht kurmak. Bunu başardığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Seçilirsek Elazığ’a hizmet etmekten onur duyacağız"
İnsanların gönlüne girmenin birinci başarıları olduğunun altını çizen Erol, "İkinci başarımızda inşallah seçilirsek Elazığ’a hizmet etmekten duyacağımız onur olacak. Tabi bütün partilerin genel başkanları Cumhurbaşkanı adayları seçim kampanyaları ile ilgili illeri ziyaret ediyorlar. Pazar günü saat 16.00’da da İstasyon meydanında Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin mitingi var. Mitinge hemşehrilerimizin katılıp Muharrem İnce beyi canlı görüp topluma olan vaatlerini canlı dinlemeleri için bir çağrıda bulunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ