MHP İl Başkanı Karataş: “Bizim aklımız Türkiye’dir”

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine az bir süre kala, parti aleyhindeki propaganda furyasının hızlanarak devam ettiğini söyledi. Karataş, “15 Temmuz’dan sonra doğal ola

Politika 7.02.2019 15:35:50 0
MHP İl Başkanı Karataş: “Bizim aklımız Türkiye’dir”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.02.2019 15:35

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine az bir süre kala, parti aleyhindeki propaganda furyasının hızlanarak devam ettiğini söyledi. Karataş, “15 Temmuz’dan sonra doğal olarak ortaya çıkan Cumhur İttifakı bazı kesimleri oldukça rahatsız etmiş olacak ki, gerek Cumhur İttifakına gerekse partimize darbe vurmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar” dedi.

“Beyhude çabalarının boşuna olduğunun farkında olmayan zavallılar, Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakına karşı duyduğu hassasiyetin, milletine karşı duyduğu sadakat ve sevgiyle alakalı olduğunu görememektedirler” diyen MHP İl Başkanı açıklamasında, “Türk Milletinin sigortası olan partimiz sonu nereye varırsa varsın değerlerinden asla taviz vermeyecektir. Şahsi menfaatleri bir kenara bırakıp devleti ve milleti için çalışmaya devam edecektir.

Yapılan Cumhur İttifakı kapsamında şehrimizde MHP olarak aday göstermeme kararı alınmış ve bizler de teşkilat olarak bu karara bağlı kalmışızdır.

Bizim gösterdiğimiz tavır bir bozkurt edasıyla ülkücü tavrıdır. Çıkarcı, riyakar ve yalancı olmayan bir siyasi tavırdır. Tabi bu tavrı herkesin göstermesini bekleyemeyiz. Ancak bu kişilerin partimizi de yıpratmasına asla müsaade etmeyiz” diye konuştu.

Son günlerde partiyi bölmek maksadıyla kurulan bir partiden aday olan bazı kişilerin, ülkücülüğe sığındıklarını görmek kadar hayret uyandırıcı bir durumla pek zor karşılaşabileceklerini dile getiren Başkan Karataş, “Hele hele daha düne kadar aday olmak için partimizde el pençe divan durup, el etek öpenlerin, her türlü riya ve yalakalığı sergileyip, ben asla gitmem diyenlerin bugün başka yerlerde saf tuttuklarını görmekteyiz. Bu davranışlarıyla kişiliklerini ortaya sergileyenlerin bu zavallıların birçoğu ile partimiz yollarını uzun zaman önce ayırmıştır. Dönme dolap misali parti parti dolaşan Türklük gurur ve şuurunu benimsemeyip, İslam ahlak ve faziletiyle bütünleştirmemiş olan bu kişilerle partimizin hiçbir bağı kalmamıştır. Bizim için mesele aday olmakta değil adam olmaktadır. Adamlığı adaylığa tercih edenlerle de hiçbir ortak paydamız bulunmamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi bir fikir ve ideoloji partisidir. Dolayısıyla bizde partili kavramı yerine “Dava Adamlığı” kavramı hakimdir. Onun içindir ki, davaya yapılan bilinçli yanlış, bizim için ihanetle eş değerdedir.

Ne yaparlar sa yapsınlar Cumhur İttifakına olan bağlılığımız sonuna kadar devam edecektir.

Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen Genel Başkanımızın sözü sözümüz yolu yolumuzdur. Bizim Aklımız Türkiye’dir” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ