Dünya Ağrılılar Gününde köy çocukları sinema ile buluştu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “04.04 Dünya Ağrılılar Günü” etkinlikleri kapsamında Merkeze bağlı Karasu köyündeki çocukları sinema ile buluşturdu.

Politika 5.04.2022 00:30:04 0
Dünya Ağrılılar Gününde köy çocukları sinema ile buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.04.2022 00:30

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “04.04 Dünya Ağrılılar Günü” etkinlikleri kapsamında Merkeze bağlı Karasu köyündeki çocukları sinema ile buluşturdu.

“04.04.Dünya Ağrılılar Günü” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Karasu Köyü İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Burada öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Sayan, daha önce hiç sinemaya gitmemiş öğrencilere sürpriz yaparak, onları kendi kullandığı otobüsle Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezindeki sinema salonuna götürdü.

Öğrencilerle birlikte film izleyen Belediye Başkanı Savcı Sayan, film sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, Sayan’ın sürprizi ile mutlu olan öğrenciler, Sayan’a teşekkür etti.

Dünya Ağrılılar Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerle ilgili konuşan Başkan Sayan, “Dünya Ağrılılar Gününü kutlama etkinlikleri içerisinde çocuklarımızı sinema ile buluşturma etkinliğimiz de vardı. Ben de Karasu köyümüzden çocuklarımızı aldım. Üniversitemizdeki sinema salonuna götürüyorum. İnşallah eğlenceli bir gün geçirmişlerdir. Buradan bütün Türkiye’ye selamlar ve saygılarımızı gönderiyorum. Bugün herkes Ağrılı olsun. Ağrı için bir paylaşım yapsın. Bugün 4 Nisan. 04 plakalı Ağrı’nın Dünya Ağrılılar Günü. Ben tekrar vatanın en ücra köşelerinden biri olan Ağrı’dan Tekrardan bütün Türkiye’ye selamlar ve saygılar gönderiyorum. Çocuklarımızın, öğretmenlerimizin ve köylü kardeşlerimizin de selamları var. Allah’a emanet olun.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ