CHP Parti Sözcüsü Böke'den MASTÖB'e ziyaret

Politika 9.03.2017 18:02:59 0
CHP Parti Sözcüsü Böke
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.03.2017 18:02
Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, “Özlediğim Türkiye’yi MASTÖB’ün içinde ve Malatya’da gördüm” dedi.
Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle MASTÖB Malatya Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, “Bugün özel bir gün. Bizi bu önemli günde ziyaret eden CHP’nin kadın milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Selin Saye Böke’ye teşekkür ediyor ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.
MASTÖB hakkında bilgiler veren Cengiz, “MASTÖB Malatyalı Dernek ve STK’ların çatı kuruluşu olması için kurulan bir oluşumdur. Türkiye ve Dünya geneli 35 bine yakın üyesi olan bir kuruluştur. MASTÖB tüm siyasi partilere aynı mesafede olan ve bünyesinde tüm etnik kökenli ve düşüncede üyesi olan bir oluşumdur” ifadelerini kullandı.
MASTÖB Malatya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Saadet Alay ise, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak ziyaretten dolayı CHP heyetine teşekkür etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke de, Malatya’da olmaktan dolayı çok onur duyduğunu kaydederek, “Özlediğim Türkiye tablosunun Malatya’da yaşadığını biliyorum ama o sofralara ortak olabilmek, bu sıcak sohbeti yapabilmek inanın ki bir siyasetçiye neden siyaset yaptığını hatırlatıyor. Özlediğim Türkiye’yi MASTÖB’ün içinde ve Malatya’da gördüm. Ben MASTÖB’ün oluşturduğu birlik ve beraberliğin partiler üstü olduğunu gördüm. Bu yüzden size çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ