Çelebi: “Bizler sözle değil, icraat ile siyaset yapıyoruz”

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı iline Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni ödeneklerin gönderildiğini açıkladı.

Politika 21.08.2021 13:16:55 0
Çelebi: “Bizler sözle değil, icraat ile siyaset yapıyoruz”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.08.2021 13:16

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı iline Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni ödeneklerin gönderildiğini açıkladı.

Eğitimin öncelikleri olduğunu belirten Çelebi, “Eğitim en temel önceliğimiz. İlimizde eğitim konusunda eksikliklerimizin hızlı ve süratli bir şekilde giderilmesi gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer’den ilimiz ile ilgili taleplerimiz olmuştu.

Ağrı Merkez Leylekpınar Mahallesinde Milli Savunma Bakanlığından alınan arsa üzerine 24 Derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 200 Öğrencilik Pansiyon ve Spor Salonu’nun yapımı 2021 yılı yatırım programına alınmıştır. Okulumuzun ihale edilebilmesi için ilk etap’da 5.000.000 TL ödenek gönderildi.

Yine Ağrı Merkez’deki okullarımızın ısıtma sistemlerinin doğalgaza dönüştürülmesi için Sayın Bakanımız ile yaptığımız görüşmemiz neticesinde 6.145.000 TL ödenek gönderilmiştir. Böylece Ağrı Merkez’deki 39 okulumuzun doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız.

Ayrıca diğer talebimiz Merkez ve ilçelerimizdeki okullarımız ile pansiyonlarımızın onarımı için de 1.500.000 TL ödenek gönderilmiştir.

Eğitim bütçesi Ağrı’da bizler için her zaman birinci sıradadır. Çünkü eğitime yapılan yatırım geri dönüşü olan, gerçek ve gelecek yatırımdır.

Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer’e taleplerimizle yakından ilgilendiği için şükranlarımızı sunuyorum. İlimiz ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler sözle değil, icraat ile siyaset yapıyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ