Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Iğdır'da

Politika 11.03.2017 18:32:47 0
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Iğdır
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.03.2017 18:32
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 16 Nisan’da yapılacak referanduma dikkat çekerek, "Anayasa değişikliğine getirmek istediğimiz şey, kriz, çekişme ve çatışma üreten bir sistem yerine, artık krizleri asla üretmeyecek kriz çıkarsa da çözümü bizzat milletin yapacağı bir sistem olacak" dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır’a gelen Başbakan Yardımcısı Kaynak’ı, havaalanında Vali Ahmet Turgay Alpman, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve vatandaşlar karşıladı. Daha sonra karayoluyla Aralık ilçesine geçen Kaynak, ilçe esnafına ziyarette bulunup vatandaşlarla sohbet etti.
Aralık İlçe Özel İdare Müdürlüğü toplantı salonundaki programda konuşan Kaynak, ülkeyi ekonomik olarak uçurumun eşiğine getiren bir üçlü koalisyon olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Kaynak, Aralık ilçesindeki programın ardından AK Parti Iğdır İl Başkanlığı tarafından, bir düğün salonunda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılmak üzere il merkezine geçti. Burada katılımcılara hitap eden Kaynak, 16 Nisan’da yapılacak referanduma değindi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, şöyle konuştu:
"16 Nisan’da biz Türkiye’nin yeni hükümet sistemini oylayacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi görevini yaptı, anayasa değişikliğini ortaya çıkardı ve anayasayı milletin huzuruna getirdi. Türkiye daha önce olduğu gibi darbeler ve darbe girişimleriyle uğraşmasın. İstiyoruz ki Türkiye’de kadın erkek herkes inancını, inandığı ve istediği şeyi ifade etsin. Sözde kararda bundan sonra milletin olsun. 16 Nisan’da önünüze getireceğimiz anayasa bizden çok şu etrafımızda koşan yavrularımız için. O yavrularımız kendilerinin yerine ve adına, birilerinin bir karar almasını ve kendi geleceklerini karartmasını asla bir daha yaşamasınlar. Anayasa değişikliğine getirmek istediğimiz şey, kriz, çekişme ve çatışma üreten bir sistem yerine, artık krizleri asla üretmeyecek kriz çıkarsa da çözümü bizzat milletin yapacağı bir sistem olacak.”
Daha sonra Iğdır Valiliğini ziyaret eden Kaynak, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçti. Kentteki çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Ahmet Turgay Alpman, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a, Ağrı Dağı resminin olduğu bir tablo hediye etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ