AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Aydın Van'da

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Çoban’ın yaptığı açıklamaların ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın Van’a geldi.

Politika 2.01.2017 20:55:13 0
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Aydın  Van
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.01.2017 20:55

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Çoban’ın yaptığı açıklamaların ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın Van’a geldi.

İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek için zaman zaman illeri ziyaret ettiklerini belirtti. Her teşkilatın ve her kurumun teşkilat kimliği içerisinde disiplinize edilmiş bir yapısının olduğunu ifade eden Aydın, "Herhangi bir teşkilat mensubu kardeşimizin disiplinsiz, parti disiplinine uymayan tavır ve davranışı olduğu zaman, parti gereğini yapar ve bu arkadaşımızla yollarını ayırır. Önce uyarır, uyarılar neticesinde devam ediyorsa davranışları, parti kurulunun aldığı karar gereğince yeni bir yol ortaya konur. Van teşkilatımız, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe yönetimiyle her zamankinden daha çok verimli ve yol almaya devam etmektir. Görünürde olan insanlara ilişkin eleştiriler de o denli sert ve acımasız olur. Teşkilat mensupları olarak, eleştirileri ve yorumları görüyor ve muhataplarımızı dinlemeye çalışıyoruz" dedi.

Ortaya atılan bir iddianın kanıtlanması gerektiğinin altını çizen Aydın, “Ne yazık ki çoğunlukla sosyal medyada sahte hesaplarla AK Parti ve teşkilatları yıpratılmak isteniyor. Kimileri bunu bilinçli yapıyor, kimileri de gafletiyle buna aracılık etmektedir. Bunların yanlışlığını dile getirerek, bunlardan uzak durulması gerektiği noktasında teşkilatlarımızı uyardık. Birlik ve beraberlik içerisinde memleketimize güzel hizmetlerde bulunmak, koşmak, koşturmak, yerel ve genel sorunları çözüme kavuşturmak gibi ulvi işleyişin daha doğru olacağını kendilerine hatırlatıyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ve partililer katıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ