Ağar;' Türkiye'deki vesayet ortamı ve bürokrasi ağırlığı kalkmış olacak'

Politika 31.05.2018 16:20:16 0
Ağar;
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.05.2018 16:20
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye için faydalı olacağını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar;"Etrafımızdaki bölge ülkeleri bunu çoktan uygulamaya geçtiler. Bu sistemle beraber Türkiye’deki vesayet ortamı ve bürokrasi ağırlığı kalkmış olacak” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve sanatkarlar odaları ile Gazi, İstasyon Caddeleri ve Çarşı Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde Ağar, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakı ve AK Parti için vatandaşlardan destek istedi. Ağar, Başbakan Binali Yıldırım’ın 1 Haziran 2018 Cuma günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenleyeceği mitinge de herkesi davet etti.
Seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Ağar;"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemiz için önemli bir sistemdir. Bu sistemle beraber Türkiye’deki vesayet ortamı ve bürokrasi ağırlığı kalkmış olacak. Buna uyanan şer ittifakları ve yabancı güçler bunu engellemek için seçim ortamının her türlü huzursuzlukla geçmesi için ellerinden geleni yapacaktır. Dileğim huzurlu bir seçim ortamından geçmemiz ve partimizin bu seçimden başarılı çıkmasıdır. Çünkü bu sistemi biz getirdik. Bu sistemi getiren usta elin yönetiminde yönetilmeye ihtiyacı vardır. Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bütün hemşehrilerimin desteklerini rica ediyorum. AK Parti’nin kurulduğu günden beri Elazığ zaten Cumhurbaşkanımızın arkasındadır. Bu seçimde de farklısı olmayacağına eminim”ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımıza bütün herkesin desteğini rica ediyorum"
24 Haziran seçimlerinin en büyük avantajının esnaflara ve ticari faaliyet gösterenlere olacağını vurgulayan Ağar, “Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız 16 senelik iktidarı boyunca icraatlarda Türkiye’nin Gayri Safi Milli Hasılasının yukarı çıkmasında elinden gelen her şeyi yapmıştır. Fakat buna rağmen birtakım gecikmelerden dolayı bu sistemin ülkemiz için daha hayırlı olacağına inanmıştır. Bende buna inanıyorum. Çünkü ben de farklı ülkelerle iş yapıyorum. Parlamenter sistemin doğrulukları vardı ama günümüz ekonomisinde işleri çok yavaşlatan birtakım bürokratik engellerle karşılaşılıyordu. Sorunların hızlı çözüme kavuşabilmesi için bu sisteme hepimizin destek vermesi gerekmektedir. Bunu da getiren ustamız, bu işlerin erbabı Cumhurbaşkanımıza bütün herkesin desteğini rica ediyorum” diye konuştu.
Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’a farklı hizmetler getireceğini aktaran Ağar, “Dedemden babama, babamdan bana gelen emaneti kutsal bir şekilde taşıyacağıma söz veriyorum. İleriki zamanlarda da bunların meyvelerini hepberaber toplayacağımızı göreceğiz”şeklinde dile getirdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor- Erciyes 38 FK maçını Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek


Van Spor

A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçında Görev Yapacak Hakem Belli Oldu


Van Spor

Muş’ta yetenek taraması devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi, 29 Ekim’e özel ödüllü futsal turnuvası düzenliyor


Van Spor

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Spor Oyunları’nda şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama


Van Spor

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ