Patnos Devlet Hastanesi doğalgaza kavuştu

Patnos Devlet Hastanesi doğalgaza kavuştu

Sağlık 30.11.2025 18:19:19 0
Patnos Devlet Hastanesi doğalgaza kavuştu
Tarih: 30.11.2025 18:19 Güncelleme: 30.11.2025 18:19
Ağrı Patnos Devlet Hastanesi’nde bir süredir devam eden doğalgaz dönüşüm çalışmaları başarıyla tamamlanarak hastane dün itibariyle doğalgaza kavuştu.
Hastanenin altyapısının modernize edilmesi ve daha verimli bir ısınma sistemine geçilmesi amacıyla planlanan dönüşüm, ilgili kurum ve yöneticilerin yoğun çabalarıyla kısa sürede hayata geçirildi.
Bu önemli sürecin hızlandırılmasında, Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Esra Başer, Patnos Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Bahar Giryan Bulut ve hastane idaresi ile Patnos’ta faaliyet gösteren STK’ların kararlı takibi ve ısrarlı girişimleri belirleyici rol oynadı.
Yetkililer, hem Ankara nezdindeki görüşmeler hem de yerelde yürütülen koordinasyon sayesinde teknik hazırlıkların hızla tamamlandığını belirtti. Doğalgazın devreye alınmasıyla birlikte hastanenin ısıtma sistemi tamamen modern bir yapıya kavuştu. Bu yenilik; hem hastalara, hem refakatçilere hem de sağlık çalışanlarına daha konforlu ve güvenli bir ortam sunacak.
Doğalgaz açılışının ardından hastaneye gelen vatandaşlar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek yetkililere teşekkür etti. Vatandaşlar, özellikle kış koşullarının etkili olduğu bu dönemde hastanenin yeni sistemle hizmet vermeye başlamasının büyük bir kolaylık olduğunu söyledi.
Patnos Devlet Hastanesi yönetimi ise doğalgaza geçiş sürecine destek veren tüm kurumlara ve yöneticilere teşekkür ederek, vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.
Hastanenin doğalgaza kavuşması, Patnos’ta sağlık altyapısının güçlendirilmesi adına önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ