Pamukkale Üniversitesi 185 sözleşmeli hastane personeli alımı başladı

Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu başladı. Farklı kadrolarda en az lise mezunu sözleşmeli sağlık personeli alımı İstenen Belgeler?

İş İlanları 11.08.2022 12:35:00 0
Pamukkale Üniversitesi 185 sözleşmeli hastane personeli alımı başladı
Tarih: 11.08.2022 12:38 Güncelleme: 11.12.2022 10:57

Pamukkale Üniversitesi personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapacağını duyurmuştu. Alımlar Üniversite rektörlüğüne ve Üniversite hastanesine yapılacak. Başvurular KPSS puanı sırası esas alınmak üzere herhangi bir Mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecektir. Peki başvuru şartları nedir? Hangi kontenjanlarda personel alınacak? Başvuru belgeleri nelerdir?

Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu Başladı!

Üniversite bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 185 personel alımı duyurusunu 8 Ağustos 2022 tarihi ile gerçekleştirmişti. Ancak başvurular ilanın yayım tarihi ile başlamadı. İlanda belirtilen tarihe göre başvuru süreci Bugün başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru Süreci 10 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte Üniversiteye şahsen yapılacaktır.

Başvurularınızı aşağıdaki belgelerle Üniversitenin Kınıklı yerleşkesinde bulunan Rektörlük personel Daire başkanlığına gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

    1- Adaylar şahsen başvuruya gelmeden önce www.pau.edu.tr adresinden ilan tarihi itibariyle yayımlanacak olan başvuru formunu çevrimiçi bilgisayar ortamından dolduracak daha sonra müracaat esnasında ıslak imzalı olarak ibraz edecektir.

    2- Adayların başvuru formu bilgisayar ortamında doldururken mezuniyet bilgileri YÖKSİS web servisleri aracılığı ile alınacak, tercih edilen pozisyonda istenen mezuniyet türü sistemden seçilecektir. Adaylar şahsen müracaatını yapmadan önce e-Devletten mezuniyet bilgilerini kontrol etmeleri mezuniyet türü çıkmaması halinde ise aday mezun olduğu okul ile iletişime geçerek YÖKSİS veri tabanına mezuniyet kaydını yaptıracaktır.

    3- Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak olup, tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru formu doldurma sürecini tamamlayamayacaktır.

    4- Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanına başvuracak adaylar İlan tarihi itibariyle Üniversitemiz kampüsü içinde bulunan MEDİKO sağlık biriminden alınacak boy ve kiloyu gösterir sağlık raporunu başvuru esnasında ibraz edeceklerdir.

    5- Adaylar diploma veya e-devlet üzerinden alacakları mezuniyet belgelerini başvuru esnasında ibraz edecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    6- Hijyen Belgesi istenilen unvanlarda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    7- Kalorifer Ateşçisi Belgesi istenilen unvanda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    8- Sürücü Belgesi istenilen unvanlarda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    9- SRC2 Belgesi istenilen unvanda belgenin aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    10- Özel Güvenlik Kimlik Kartı aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    11- Teknisyen ve tekniker unvanını tercih eden adaylar istenilen alan şartını diploması veya okulundan alacağı belgede ibraz etmesi zorunludur.

    12- Adaylar istenilen belgelerin fotokopilerini başvuruya gelirken temin etmeleri gerekmektedir.

    13- Adaylar Covid-19 salgın hastalığı dikkat alarak başvuruya yalnız gelmelidir.

    14- İlanda istenilen belge veya sertifikalara ilan tarihinden önce sahip olunması gerekmektedir.

    15- Tecrübe istenen pozisyonda başvuru yapacak olan adaylar e-Devlet üzerinden alacakları SGK (unvan bazlı) hizmet belgesi ve iş yerinden alacakları ilgili mezuniyet alanında en az 2 (iki) yıl çalıştıklarını gösterir çalışma belgesi.

185 Personel Alımı Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 3 hemşire, 3 Diğer Sağlık Personeli, 4 Teknisyen, 85 Destek Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 5 Laborant, 3 Röntgen Teknisyeni, 8 Diğer Sağlık Personeli, 15 Sağlık Teknikeri, 3 Tekniker, 5 Destek Personeli, 19 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans Mezunu: 22 Hemşire, 1 Büro Personeli, 1 Psikolog, 1 Sosyal Çalışmacı, 2 Diğer Sağlık Personeli, 1 Mühendis, 2 Spor Uzmanı,

Detaylı kontenjan dağılım tablosu ve başvuru şartlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.isinolsa.com/


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem