Osimhen'den Bomba Açıklamalar: "Galatasaray Türkiye'nin En İyisi!"

Sarı-Kırmızılı Yıldız, Vatanadaşıyla Yaptığı Röportajda Hem Galatasaray'a Hem de Napoli'ye Değindi

Van Spor 13.03.2025 16:09:00 0
Osimhen
Tarih: 13.03.2025 16:10 Güncelleme: 13.03.2025 16:09

Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, vatandaşı John Obi Mikel'in podcast programına konuk oldu. Başarılı futbolcu, hem sarı-kırmızılı kulübü hem de eski takımı Napoli'yi değerlendirdi ve dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“Galatasaray Fark Yaratıyor”

Osimhen, Galatasaray'ın Türkiye'deki diğer kulüplerden ayrıştığını vurgulayarak, "Galatasaray başka bir seviyede. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve tabii ki Türkiye'nin en iyisi onlar. Eskiden bu yüzden Galatasaray maçlarını izlerdim." ifadelerini kullandı.

Nijeryalı yıldız, sarı-kırmızılı formayı giyen efsane isimlere de gönderme yaparak, "Dries Mertens zaten buradaydı, idollerimden birisi. Drogba da keza Galatasaray'da oynadı." dedi.

Napoli'de Maradona Efsanesi Devam Ediyor

Napoli kariyerine de değinen Osimhen, kulübün efsane ismi Diego Maradona ile kıyaslanmanın mümkün olmadığını belirtti. "Napoli'de ne kadar kazanırsan kazan, Maradona'yı asla geçemezsin." diyen yıldız oyuncu, Napoli'deki şampiyonlukta teknik direktör Spalletti'nin büyük rol oynadığını vurguladı.

Osimhen ayrıca, takım arkadaşı Kvaratshelia hakkında da konuştu ve "Kvaratshelia'nın büyük bir adım atacağını biliyordum. PSG'ye veya o ölçekte büyük bir kulübe transferi, er ya da geç gerçekleşecekti." şeklinde yorum yaptı.

Galatasaray'da Osimhen Rüzgarı

Süper Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray'da Victor Osimhen'in performansı göz dolduruyor. 26 maçta 21 galibiyet ve 5 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekipte, Nijeryalı yıldızın golleri takıma büyük katkı sağlıyor.

Gol Krallığı Yarışında Zirve Hedefi

Osimhen, ligde oynadığı 21 karşılaşmada 17 gol ve 4 asistlik performansla 21 gole direkt olarak etki etti. Nijeryalı oyuncu, bu istatistikleriyle hem takımının başarısında önemli bir rol oynuyor hem de gol krallığı yarışında iddialı konumda bulunuyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ