Okçular hedefi 12’den vurdu

Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da spor turnuvalarına damgasını vuran Atatürk Üniversitesi, geçen hafta düzenlenen Hentbol turnuvasındaki namağlup şampiyonluğun ardından Okçuluk branşında da şampiyon oldu.

Van Spor 28.05.2022 10:26:43 0
Okçular hedefi 12’den vurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.05.2022 10:26

Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da spor turnuvalarına damgasını vuran Atatürk Üniversitesi, geçen hafta düzenlenen Hentbol turnuvasındaki namağlup şampiyonluğun ardından Okçuluk branşında da şampiyon oldu.

Eskişehir Teknik Üniversitesi stadyumunda 24 Mayıs 2022 Salı günü düzenlenmeye başlayan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Okçuluk ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası sona erdi. Atatürk Üniversitesi Okçuluk Erkek Takımı turnuvayı şampiyonlukla tamamladı.

Genel olarak çok iyi bir turnuva geçirdiklerini belirten Okçuluk takımı sporcuları, zor karşılaşmalar neticesinde birinci olduklarını dile getirerek, üniversitenin adını zirveye yazdırdıkları için oldukça mutlu ve gururlu olduklarını söylediler. Başarılı sporcular, üniversitenin desteğini daima arkalarında hissettiklerini de ifade ederek maddi-manevi desteklerini esirgemeyen Rektör Çomaklı’ya teşekkür ettiler.

“Üniversitemiz, Sportif Başarılarına Ara Vermeden Devam Ediyor”

Üniversitenin hak ettiği konuma gelmesi için akademik, kültürel, sosyal ve sportif anlamda gerekli alt yapıyı oluşturmak adına üniversite yönetimi olarak var güçleriyle çalıştıklarını aktaran Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise: “Atatürk Üniversitesi olarak bizim amacımız, eğitim-öğretimin yanı sıra sportif başarılarla da Türkiye’ye örnek olmak. Spor ve eğitimi yan yana yürütmek adına gerekli tüm atılımları yapıyoruz. Futbol, tenis, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, okçuluk gibi birçok alanda faaliyet gösteren üniversitemizin, son yıllarda olduğu gibi bu yılda TÜSF madalya sıralamasında adını listenin en üstüne yazdıracağına yürekten inanıyor, bu duygularla şampiyon olan Okçuluk takımımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ