Nevzat Kaya: “Türkiye yüzyılı vizyonu gibi Muşspor’un da bir vizyonu olacak”

Nevzat Kaya: “Türkiye yüzyılı vizyonu gibi Muşspor’un da bir vizyonu olacak”

Van Spor 26.05.2023 20:54:52 0
Nevzat Kaya: “Türkiye yüzyılı vizyonu gibi Muşspor’un da bir vizyonu olacak”
Tarih: 26.05.2023 20:54 Güncelleme: 26.05.2023 20:54
Sezon sonu değerlendirmesi yapan 1984 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya, “Türkiye yüzyılı vizyonu gibi Muşspor’un da bir vizyonu olacak” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi’nde mücadele eden 1984 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya, yaptığı sezon sonu değerlendirmesinde gelecek sezon yapılacak transferler, tesis ve stat zemini yenilenmeleri ile yeni bir Muşspor olacağını söyledi.
Sezona geç başlamalarına rağmen ligin ilk 7 haftasında namağlup olarak yollarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Kaya, yaşanan sakatlıklar ve hakem hatalarının takımı olumsuz etkilediğini vurguladı. Konuşmasında taraftarın desteğine de değinen Kaya, “Sezon başında kısa sürede takımı maçlara hazırladıklarını ifade ederek, “Benim taraftardan hep istediğim bir şey var 1. dakikadan 90. dakikaya kadar takımlarını desteklesinler” dedi.
Sezon başında kısa bir kamp döneminin ardında lige başladıklarını ifade eden Kaya, ilk 7 maçlarını kazandıklarını belirterek, “Herkesin bildiği gibi 2022-2023 sezonunun başlamasına 10-15 gün kala takımı kurduk. Dolayısıyla rakiplerimiz kamplarını tamamlayıp şehirlerine dönmüşken biz daha yeni toplanıyorduk. Transferleri yeni yapıyorduk. Sezon başı hazırlıkları çok uzun bir maratondur ama biz çok kısa bir zaman diliminde takımı kurarak kısa bir kamp döneminin ardından şehrimize geldik. Bu süreçte ilk 7 maçımızda mağlup olmadan yolumuza çok iyi devam ettik” ifadelerini kullandı.

“Son maça kadar play-off’u zorladık”
Sezon içinde karşılaşmalarda başa baş mücadele ettiklerini ifade eden Kaya, son maça kadar play-off’u zorladıklarını söyleyerek, “Sonra devam eden süreçte 6 tane önemli futbolcumuz sakatlık yaşadı. Bunların 5 tanesinin çapraz bağları koptu. Bir tanesinin de dizi döndü. Dolayısıyla bu 6 futbolcumuzdan uzun süre yararlanamadık. Kötü gidişatın ardından hoca değişikliği yaptık. Devre arasında 13 yeni transfer gerçekleştirdik. Yeni gelen arkadaşlarımızın uyum süreci biraz zaman aldı. Biz son maça kadar play-off’u zorladık ama maalesef hakem hataları play-off oynayamamamızda çok etkili oldu. Buna rağmen 18 yıl sonra lige çıkan bir takımın mağlup olduğu karşılaşmaların hiç birinde rakiplerimiz bize çok üstünlük kuramadı. Her defasında başa baş mücadele ettik. Kaybettiğimiz maçların büyük çoğunluğu ya 1-0 ya 2-1 şeklinde sonuçlandı. Hiç birinde sahada ezilmedik. Kaybettiğimiz maçlarda da hakem hatalarının da çok etkili olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

"Yeni sezonda yepyeni bir Muşspor olacak"
Planlamalarının dahilinde yapılacak olan transferlerle gelecek sezonun hem Muşspor’un hem de Trabzonspor’un yılı olacağını belirten Başkan Kaya, açıklamasının devamında, “Muşspor’a çok büyük bir tesis kazandırdığı için Sayın Muş Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz’e çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon hem tesisimiz hem de stadımızda zemin başta olmak üzere yapılacak olan yenilemeler ile yepyeni bir Muşspor olacak. Türkiye yüzyılı vizyonu gibi Muşspor’un da öyle bir vizyonu olacak. Gerçek Muşspor taraftarlarına şunu söylemek istiyorum. Ben buradayım, kesinlikle Muşspor’u bırakmıyorum. Gelecek sezonda hedefimiz şampiyonluk olacak. Benim taraftardan hep istediğim bir şey var 1. dakikadan 90. dakikaya kadar takımlarını desteklesinler. İyi günlerimiz olacak, kötü günlerimiz olacak. İyi maçlar oynayacağız, kötü maçlar oynayacağız ama biz sahada birlik olursak her zaman galip gelen taraf biz olacağız. Bu sezon hem Muşspor için hem de Trabzonspor için istenildiği gibi gitmedi. Ama planlamalarımız dahilinde yapılacak olan transferlerle gelecek sezonun hem Muşspor’un hem de Trabzonspor’un yılı olacağını söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ