Narin'in Katilleri Evde Yakalandı: Aile ve Komşu 66 Gün Boyunca Sessiz!

Diyarbakır'da küçük Narin'in ölümü: Şüphelilerin suskunluğu devam ediyor.

Asayiş 25.10.2024 11:04:00 0
Narin
Tarih: 25.10.2024 11:08 Güncelleme: 25.10.2024 11:09

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşanan ve tüm Türkiye'yi sarsan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Küçük Narin, evden ayrıldıktan 33 dakika sonra vahşi bir cinayete kurban gitmiş, cesedi 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Olayla ilgili aile fertleri ve bir komşusu şüpheli olarak tutuklandı.

YÜKSEL, ENES, SALİM VE NEVZAT HAKKINDA AĞIR İDDİALAR

Narin'in annesi Yüksel, ağabeyi Enes ve amcası Salim Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar şüpheli olarak gözaltına alınmış, HTS ve baz istasyonu kayıtlarına göre olay sırasında aynı evde oldukları tespit edilmişti. Çocuğa karşı işlenen kasten öldürme suçu nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanmaları talep edildi.

KAMERA KAYITLARI CİNAYETİ AYDINLATIYOR

Dosyada yer alan kamera kayıtlarına göre, Narin Güran'ın ortadan kaybolduğu 21 Ağustos günü saat 15.11 sularında evine yürümekte olduğu, fakat saat 15.41'de bir aracın şüpheli hareketlerde bulunduğu gözlenmiş. 33 dakikada işlenen ve çocuğun yaşamını yitirdiği bu süreç, kamera görüntülerine yansımıştı.

66 GÜNDÜR İFADE VERMİYORLAR

Soruşturma kapsamında toplanan deliller ve HTS kayıtları sonucunda şüphelilerin cinayet anında olay yerinde oldukları sonucuna ulaşılmıştı. Ancak şüphelilerin üzerlerine atılı suçlamayı reddetmeleri ve 66 gündür herhangi bir ifade vermeyişi, şüpheleri güçlendiren bir husus olarak gözlemleniyor.

DURUŞMA VE TANIKLAR

Zanlılar aleyhine "çocuğa karşı kasten öldürme" suçlamasıyla Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İlk duruşma 7 Kasım'da görülecek olup, tutuklu sanıklar ağır cezalarla karşı karşıya. Bu süreçte, olayla ilgilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Diyarbakır Barosu da dava sürecine katılıyor.

Bu trajik olay sonucu adaletin yerini bulması için yargı süreci devam ederken, Diyarbakır ve Türkiye'nin bu üzücü olay karşısında yüreği yaralı bekleyişi sürüyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ