Muş’ta soğuk hava sporcuları durduramadı: Avrupa Kros Şampiyonası hazırlıkları sürüyor

Muş’ta soğuk hava sporcuları durduramadı: Avrupa Kros Şampiyonası hazırlıkları sürüyor

Van Spor 3.12.2024 15:33:38 0
Muş’ta soğuk hava sporcuları durduramadı: Avrupa Kros Şampiyonası hazırlıkları sürüyor
Tarih: 03.12.2024 15:33 Güncelleme: 03.12.2024 15:33
Muş’ta Avrupa Kros Şampiyonası’na hazırlanan milli atletler, çalışmalarını soğuk havaya rağmen sürdürüyor.
Muş 1071 Sultan Alparslan Spor Kompleksi’nde soğuk havaya rağmen 8 Aralık’ta Antalya’da düzenlenecek olan Atletizm Avrupa Kros Şampiyonası hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde uzman antrenörlerin gözetiminde çalışmalarını sürdüren sporcular soğuk havaya rağmen hazırlıklarına devam ederek Avrupa şampiyonasında derece hedefliyor.
Uzman antrenörler eşliğinde çalışan Milli Atlet Derya Kunur ve Elif Akçiçek, zorlu hava şartlarına rağmen performanslarını artırmak için yoğun çaba göstererek hazırlıklarını sürdürüyor. Yaklaşık 15 yıldır atletizm antrenörlüğü yapan Naim Koçlardan, “İlimize birçok milli sporcu ve Türkiye şampiyonu kazandırdık. Şu an soğuk havalara rağmen, eksi 10 dereceyi bulan zorlu şartlarda çocuklarla antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz kasım ayında Antalya’da Avrupa Kros Milli Takım Seçmeleri yapıldı. Bu yarışmada iki sporcumuz milli takıma girmeyi başardı. Genç kadınlarda Elif Akçiçek, büyük kadınlarda ise Derya Kunur seçilerek milli takım listesine yazıldı. 8 Aralık’ta Antalya’da düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonası’nda hem bizleri hem de ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine inanıyoruz. Tüm zorlu şartlara rağmen herhangi bir mazeret üretmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah ülkemize büyük başarılarla dönüp bu gururu hep birlikte yaşayacağız” dedi.
Genç kadınlarda koşacak olan Milli Sporcu Elif Akçiçek ise “Varto’da yaşıyorum ve dört yıldır atletizmle ilgileniyorum. 8 Aralık’ta Antalya’da düzenlenecek U20 Avrupa Şampiyonası’nda koşacağım. Orada, ilimi ve ilkelerimi yeni bir şekilde temsil etmek istiyorum. Soğuk hava ve çamurlu zeminlere rağmen, kalbimizi küçültmeden kararlılıkla antrenman yapıyoruz. Zorlu şartlar altında bu şampiyonada yer almak benim için büyük bir gurur kaynağı olacak” şeklinde konuştu.
Muş’un Altınova beldesinde yaşayan Milli Sporcu Derya Kunur da, “12 yıldır spor yapıyorum. 8 Aralık’ta Antalya’da düzenlenecek şampiyonaya katılmaya hak kazandım. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için Muş’taki zorlu kış şartlarında, çamurlu ve yağmurlu havalarda antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Tüm zorluklara rağmen antrenmanlarımızı kararlılıkla tamamladık. 4 Aralık’ta kampa katılacağız ve hazırlıklarımızı orada sürdüreceğiz. İnşallah 8 Aralık’ta güzel bir sonuç elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ