MÜSİAD Malatya Şubesi gönül sofrasını yetimlere açtı

MÜSİAD Malatya Şubesi gönül sofrasını yetimlere açtı

Genel 14.03.2025 11:15:39 0
MÜSİAD Malatya Şubesi gönül sofrasını yetimlere açtı
Tarih: 14.03.2025 11:15 Güncelleme: 14.03.2025 11:15
MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşması bu yıl da yetim çocukların katılımı ile gerçekleşti.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığı tarafından Beykonağı Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla 70 aile ve MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı. Programa ayrıca Malatya Valisi Seddar Yavuz ile MÜSİAD Uluslararası Yatırım ve Destek Ofisi Başkanı Serhat Kısakürek ile davetliler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, 6 Şubat depremlerinde 2 yılı geride bıraktıklarını belirterek inşa çalışmalarının çok iyi seyrettiğini söyledi. Yıl sonunda depremin izlerinin tamamen silinmesi için büyük gayret gösterildiğini belirten Akçin, "Şehrimizin yine o eksi günlerine dönmesi, birlik ve beraberlik içinde huzurla yaşamayı umut ediyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Gazze’de Suriye’de tüm İslam coğrafyasında zulüm gören kardeşlerimizi Bu Ramazan ayı hürmetine huzura kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.
MÜSİAD INVEST Başkanı Serhat Kısakürek, Ramazan ayının önemine değinerek birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Türkiye’nin birçok badire ve felaketlere rağmen ayakları üzerinde duran siyasi ve ekonomisi sürekli büyüyen ve bölgesinde güvenli bir liman olarak olmaya devam ettiğini belirten Kısakürek, "Bunun için de Anadolu’nun katkısı emeği ve istikrara desteği çok kıymetli. Dolayısıyla Malatya da bizler için çok önemli. Üretimi ile konumu ile kıymet verdiğimiz bir il" diye konuştu.
Son olarak söz alan Malatya Valisi Seddar Yavuz da tüm katılımcıların Ramazan ayını tebrik ederek, "Bu kutlu ay, paylaşmanın, dayanışmanın ve manevi huzurun en güzel şekilde yaşandığı bir zaman dilimidir. Böyle cıvıl cıvıl çocuklarımızın neşesiyle yankılanan, bir yandan da Allah’a huşuyla yönelen gönüllerin buluştuğu bir iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.
Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin ve yönetiminin yaptığı güzel işleri takdir ettiğini belirten Yavuz, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve aziz milletimiziz yetim çocuklarımızın her zaman yanında o0lduğunu belirtmek istiyorum. Sizleri hayallerinize buluşturmak, sizi iyi bir insan yetiştirmek için gayretle çalışıyoruz, umudunuz daim olsun" diye konuştu.
Program yetim çocuklara hediye takdimi ile son buldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ