MÜSİAD Malatya Şubesi gönül sofrasını yetimlere açtı

MÜSİAD Malatya Şubesi gönül sofrasını yetimlere açtı

Genel 14.03.2025 11:15:39 0
MÜSİAD Malatya Şubesi gönül sofrasını yetimlere açtı
Tarih: 14.03.2025 11:15 Güncelleme: 14.03.2025 11:15
MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşması bu yıl da yetim çocukların katılımı ile gerçekleşti.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığı tarafından Beykonağı Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla 70 aile ve MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı. Programa ayrıca Malatya Valisi Seddar Yavuz ile MÜSİAD Uluslararası Yatırım ve Destek Ofisi Başkanı Serhat Kısakürek ile davetliler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, 6 Şubat depremlerinde 2 yılı geride bıraktıklarını belirterek inşa çalışmalarının çok iyi seyrettiğini söyledi. Yıl sonunda depremin izlerinin tamamen silinmesi için büyük gayret gösterildiğini belirten Akçin, "Şehrimizin yine o eksi günlerine dönmesi, birlik ve beraberlik içinde huzurla yaşamayı umut ediyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Gazze’de Suriye’de tüm İslam coğrafyasında zulüm gören kardeşlerimizi Bu Ramazan ayı hürmetine huzura kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.
MÜSİAD INVEST Başkanı Serhat Kısakürek, Ramazan ayının önemine değinerek birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Türkiye’nin birçok badire ve felaketlere rağmen ayakları üzerinde duran siyasi ve ekonomisi sürekli büyüyen ve bölgesinde güvenli bir liman olarak olmaya devam ettiğini belirten Kısakürek, "Bunun için de Anadolu’nun katkısı emeği ve istikrara desteği çok kıymetli. Dolayısıyla Malatya da bizler için çok önemli. Üretimi ile konumu ile kıymet verdiğimiz bir il" diye konuştu.
Son olarak söz alan Malatya Valisi Seddar Yavuz da tüm katılımcıların Ramazan ayını tebrik ederek, "Bu kutlu ay, paylaşmanın, dayanışmanın ve manevi huzurun en güzel şekilde yaşandığı bir zaman dilimidir. Böyle cıvıl cıvıl çocuklarımızın neşesiyle yankılanan, bir yandan da Allah’a huşuyla yönelen gönüllerin buluştuğu bir iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.
Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin ve yönetiminin yaptığı güzel işleri takdir ettiğini belirten Yavuz, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve aziz milletimiziz yetim çocuklarımızın her zaman yanında o0lduğunu belirtmek istiyorum. Sizleri hayallerinize buluşturmak, sizi iyi bir insan yetiştirmek için gayretle çalışıyoruz, umudunuz daim olsun" diye konuştu.
Program yetim çocuklara hediye takdimi ile son buldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ