Muhtarlardan Vali Masatlı’ya tam destek

ÇILDIR MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ARİF UZUNKAYA, VALİ MUSTAFA MASATLI VE KAYMAKAM ALPER TAŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ.

Genel 8.05.2020 15:35:38 0
Muhtarlardan Vali Masatlı’ya tam destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çıldır Muhtarlar Derneği, Vali Mustafa Masatlı’nın Ardahan’a atanması ile birlikte meralarla ilgili komisyon kararına tam destek verdi.

Bu yıl da aynı kararın uygulanması yönünde çalışmaların başlaması üzerine Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Uzunkaya, Vali Mustafa Masatlı ve Kaymakam Alper Taş’a teşekkür etti.

Çıldır Kaymakamlığı Hükümet Konağı önünde açıklama yapan Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Uzunkaya, "Ardahan Valimizin geçen yıl aldığı meralarla ilgili komisyon kararı tüm Çıldır halkımızın kanayan yarası olan il dışından gelen hayvanların meralarımızı tahrip etmesinin önüne geçmiştir. Ayrıca mera kapasitemizin hayvan sayısına denk olmasından ötürü alınan kararın ne kadar isabetli olduğunu da gözler önüne sermektedir. Geçen yıl yaz ayında hayvan eti, sütü ve arı balında geçmiş yıllara nazaran artışlar tespit edilmiştir. Herkes bilmelidir ki, Çıldır muhtarları olarak vatandaşlarımızla beraber alınan kararın sonuna kadar arkasındayız. Bu sıkıntılı günlerimizde yaşamımızı bir nebzede olsa kolaylaştırmaya çalışan başta Ardahan Valimiz Mustafa Masatlı olmak üzere komisyon üyelerine ve Çıldır Kaymakamımız Alper Taş’a tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem