Milletvekili Ölmeztoprak: “ Malatya’nın yeniden imarı ve ihyası için tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz”

Milletvekili Ölmeztoprak: “ Malatya’nın yeniden imarı ve ihyası için tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz”

Politika 19.02.2024 09:46:57 0
Milletvekili Ölmeztoprak: “ Malatya’nın yeniden imarı ve ihyası için tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz”
Tarih: 19.02.2024 09:46 Güncelleme: 19.02.2024 09:46
AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremlerin yıktığı Malatya’nın yeninden imarı ve ihyası için Cumhur ittifakı olarak her türlü gayret ve çabayı gösterdiklerini söyledi.
Malatya’nın Yazıhan ilçesinde hayata geçirilen Ayçiçek ve Aromatik Bitkiler Yağ Fabrikası, Yaş Meyve ve sebze kurutma tesisi, Yöresel Ürünler Kapalı Pazar alanı, Muhtarlar Konağı ile Belediye Konuk Evi projelerinin açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.
AK Parti il Başkanı Namık Gören, AK Parti Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, İhsan Koca, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve Cumhur ittifakının ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Yazıhan’a yapılan yatırımların ve hizmetlerin Yazıhan’ın gelişimine hız kazanarak devam edebilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve milletvekillerimiz ile birlikte hemşerilerimizin hizmetinizdeyiz. depremlerin yıktığı Malatya’nın yeninden imarı ve ihyası için Cumhur ittifakı olarak her türlü gayret ve çabayı göstermeyi sürdüreceğiz” dedi.
Konuşmasında kadınlara ayrı bir paragraf açan AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , “Kadınlarımız el emeği ürünleri hem yetiştirerek hem de satarak ilçe ekonomisine büyük katkı sunuyor. Bu durum Yazıhan ve kent ekonomisine önemli bir katma değer sağlamaktadır. AK Parti olarak bugünde yarında kadınlarımızın yanında durmaya destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ölmeztoprak Yazıhan’a kazandırılan hizmetler içinde İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’e teşekkür etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ