Milletvekili Adem Çalkın Kars ve ilçelerinin taleplerini yetkililere aktardı

Milletvekili Adem Çalkın Kars ve ilçelerinin taleplerini yetkililere aktardı

Politika 14.09.2023 12:42:49 0
Milletvekili Adem Çalkın Kars ve ilçelerinin taleplerini yetkililere aktardı
Tarih: 14.09.2023 12:42 Güncelleme: 14.09.2023 12:42
AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat ile birlikte Ankara’da Kars ve ilçelerinin taleplerinin karşılanması için Bakanlıklara ve resmi kurumlara ziyarette bulundu.
Milletvekili Adem Çalkın, başta, ekonomik imkanlarının artırılması olmak üzere Sarıkamış turizm altyapısının güçlendirilmesi, Kars’a modern halk kütüphanesinin yapılması, belediyenin çalışmalarına destek sağlanması, turizmden, tarıma, hayvancılığa, şehirleşmeye varıncaya bir çok konuyu ilgili bakanlıklara taşıdı.
Milletvekili Adem Çalkın, “Valimiz/Belediye Başkan Vekilimiz Ziya Polat ile Kars’ımızda hemşehrilerimize daha iyi hizmet ulaştırmak, şehrimizin gelişmesi, ekonomik imkanlarının artması, Sarıkamış turizm altyapısının güçlendirilmesi, Kars’ımıza modern halk kütüphanesinin yapılması, belediyemizin çalışmalarına destek sağlanması, turizmden, tarıma, hayvancılığa, şehirleşmeye varıncaya kadar ilimizi ilgilendiren birçok konuyu ilgili kurumları ziyaret ederek, taleplerimizi yetkililere aktardık’’ dedi.
Milletvekili Adem Çalkın, “Ankara’da; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ve Bakan Yardımcımız Refik Tuzcuoğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider ve İller Bankası Genel Müdürümüz Recep Türk ile bir araya gelerek istişarede bulunduk, Kars’ımızın ve ilçelerinin taleplerini ilettik. TBMM Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Meclis çalışmalarında başarılar diledik” diye konuştu.
Milletvekili Adem Çalkın, Kars ve ilçelerinin taleplerinin karşılanması için gerekli desteği vereceklerini dile getiren yetkililere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ