MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez: 'Yüksekova’nın il olmayı hak ediyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “Cumhuriyetin yüzüncü yılında 100 il ve 1000 ilçe projesinde Yüksekova’nın il olmayı hak ediyor” dedi.

Politika 14.10.2023 09:44:00 0
MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez:
Tarih: 14.10.2023 09:44 Güncelleme: 14.10.2023 23:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Hakkari ve Van’da gerçekleştireceği 3. olağan kongresi için hava yoluyla Yüksekova ilçesine geldi. Yüksekova’ya gelen milletvekili Sönmez ilk olarak esnaf, STK temsilcileri ve kurum müdürlerini ziyaret etti. Milletvekili Sönmez, Yüksekova’nın her bir esnafı bizi bağrına bastığını, bundan dolayı kendisini çok mutlu ettiği ve Yüksekova’yı çok sevdiğini söyledi. MHP Isparta Milletvekili ve Hakkari Koordinatörü Hasan Basri Sönmez, ‘’Burada yapılacak olan MHP Hakkari il kongresi için bulunmaktayız. bugün il ve ilçe teşkilatımızla birlikte başta esnaf ziyareti olmak üzere Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odasını ile Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde vatandaşımız özellikle Yüksekova’nın il olmasını istediklerini dile getirdi. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bir projesi olan 100 il 1000 ilçe projesi çerçevesinde Yüksekova’da il olmayı bekleyen ilçeler arasında yer alıyor. Benimde kanaatim odur ki Yüksekova il olmayı hak ediyor. Bizde bunun için üzerimize düşen görevi yapacağız” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde ilçede bulunan Yüksekova Selahattin Eyyubi Havaalanı’nın sefer sayısının az olmasından ve Yüksekova’ya 2021’de ihalesi yapılan BOTAŞ Doğalgaz boru hattının hala tamamlanmamasından kaynaklı şikayetler aldıklarını aktaran Sönmez, “Hakkari Valimiz Yüksekova’daki sorunlara zaten hakim. İlçedeki bu sorunu bizlerde esnafımıza söz verdiğimiz gibi gerekli mercilere durumu aktarıp takipçisi olacağız. Son olarak Hakkari, Yüksekova hem doğasıyla hem misafirperverliğiyle ve yeraltı zenginlikleriyle güzel bir coğrafya ya sahip. Bugünde Yüksekova halkı bizi sıcak karşıladığı için hepsine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ