Merih Demiral, Fenerbahçe Günlerini Anlattı: "Samandıra'ya İlk Girişimde Heyecandan Bayılacak Gibiydim!"

Al Ahli'li yıldız Merih Demiral, Sarı-Lacivertli formayla geçirdiği günlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Van Spor 17.05.2025 23:01:00 0
Merih Demiral, Fenerbahçe Günlerini Anlattı:
Tarih: 17.05.2025 23:04

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak büyük bir başarı elde etti. Başarılı savunmacı, KAFA Sports'a özel açıklamasında, kariyerinde önemli bir yere sahip olan Fenerbahçe günlerini anlattı.

Kadıköy Rüyası Gerçekleşmedi, Top Tekmeleme Heyecanı Yaşadı

Merih Demiral, Fenerbahçe'deki ilk anılarını ve heyecanını dile getirirken, Kadıköy'de oynamanın nasip olmamasına rağmen top toplayıcı olarak dahi büyük bir heyecan yaşadığını belirtti. Genç yıldız, "Kadıköy'de oynamak hiç nasip olmadı ama top toplayıcı oldum orada çok. Onun heyecanı bile ayrıydı. Benim bile elim ayağım titriyordu, yanlış bir şey yapmayayım, topu geç atmayayım... Çok ayrı bir heyecanı vardı" şeklinde konuştu.

A Takım Eşyalarını Giyince İnanamadı!

Fenerbahçe A Takım'ına ilk çağrıldığında yaşadığı heyecanı da anlatan Merih Demiral, o günleri şöyle anlattı: “Okuldaydım, okulda geldi telefon. Dersteyim biri girdi A Takım antrenmanına çağırıyorlar seni. O zaman da takımda kimler var... Van Persie, Nani, Volkan Demirel, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Kjaer, Bruno Alves kimler kimler vardı. Samandıra'ya ilk girişimde heyecandan bayılacak gibiydim, inanamazsınız. A Takım eşyalarını giymek bile inanılmaz bir şeydi. Çok unutulmaz bir şey.”

Merih Demiral'ın Performansı ve Piyasa Değeri

Fenerbahçe Futbol Akademisi'nden yetişen Merih Demiral, kariyerini yurt dışında başarıyla sürdürüyor. Bu sezon Al Ahli ile 41 resmi maça çıkan yıldız savunmacı, 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Piyasa değeri 14 milyon Euro olarak belirlenen Merih Demiral, Türk futboluna verdiği değeri ve geleceğe olan inancını dile getirdi.

Merih Demiral'ın Fenerbahçe'deki günlere dair bu samimi açıklamaları, futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem