MalatyaPark, gazetecileri unutmadı

MalatyaPark, gazetecileri unutmadı

Genel 16.01.2024 11:44:17 0
MalatyaPark, gazetecileri unutmadı
Tarih: 16.01.2024 11:44 Güncelleme: 16.01.2024 11:44
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte kentteki gazeteciler bir araya geldi.
10 Ocak Çalışanlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sabah kahvaltına kentteki basın mensupları ile Malatya Girişim Gurubu yönetimi katıldı.
Malatya Park Meydanda yer alan bir Restoranda gerçekleşen buluşmada konuşan AVM Genel Müdürü Coşkun Güvenç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gecikmeli de olsa Malatya’mızın güzide basın mensupları ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumu iletmek istiyorum” dedi.
Geride bıraktıkları 2023 yılının hem Malatya hem de bölge açısından çok zorlu bir yıl olduğunun altını çizen Coşkun, “6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il arasında en çok etkilenen illerin başında şüphesiz ilimiz gelmekte. Asrın felaketi diye adlandırılan bu afette büyük zorluklar yaşadık hep birlikte. Yoğun kış şartlarında yaşanan bu felaket ile birlikte bizlerde Malatya Park olarak kapılarımızı depremzedelere açtık ve ilk günden itibaren Malatyalıların hizmetinde olduk. Malatya Girişim Grubu, AVM, otel, ofis ve konut gibi tüm imkanları seferber ettik. O günden bugüne kadar Malatya Park ve meydanı ile ticari alanlarımızı da Malatyalılara her şartta hizmet vermektedir” şeklinde konuştu.
Bu süreçte basın mensuplarının da zor şartlar altında halkı en doğru şekilde bilgilendirme adına büyük gayretler gösterdiğini ifade eden Güvenç, “Yaptığınız haberlerle bu sürece sunduğunuz katkı da takdire şayandır. 11 ili etkileyen depremde 25 gazeteci arkadaşımız enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’da hayatlarını kaybeden gazeteci arkadaşlarımıza buradan tekrar rahmet diliyor geride kalan yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Yine yılın son aylarında vuku bulan İsrail zulmü ile birlikte Filistin’de binlerce masum insan katledilirken orada da son bilgilere göre 110’un üzerinde gazeteci İsrail’in bombaları ile hayatını kaybetti. Amaçları sadece dünyayı yaşanan zulümden haberdar etmek isteyen gazetecilerin öldürülmesini kınıyor, biran önce ateşkes sağlanması için gerekli adımların atılmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Basının toplumun vicdanı olduğunu da kaydeden Genel Müdür Güvenç, “Umuyorum ki çalışan gazetecilerimizin de şartları iyileşmiş olur. Çünkü Gazeteciler, her daim zor ve güçlüklerle dolu bir meslek icra ediyorlar. Siyasette, sporda, hastanede, adliyede, sokakta, barışta ve dünyanın çeşitli yerlerindeki savaşlarda; yani nerede bir haber varsa, gazeteciler hep orada oluyor. Bugün burada bir arada olmamıza vesile olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde doğru, hızlı ve tarafsız haber alma hakkının temsiliyetinde fedakarca çalışan basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: malatyapark gazetecileri unutmadı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ