Malatya’da e-ihracat ve e-ticaret konferansları düzenlenecek

Malatya’da e-ihracat ve e-ticaret konferansları düzenlenecek

Ekonomi 16.04.2025 12:13:42 0
Malatya’da e-ihracat ve e-ticaret konferansları düzenlenecek
Tarih: 16.04.2025 12:13
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda, Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odalarının iş birliğiyle "E-İhracat Bilgilendirme Toplantısı" düzenlenecek.
18 Nisan 2025 Cuma günü Malatya ve Elazığ’da gerçekleştirilecek olan toplantılar, bölgedeki perakende üreticileri ve girişimciler için yeni ihracat kapıları aralayacak. Trendyol İş Geliştirme Uzmanı İlkcan Soluk’un sunumuyla gerçekleşecek konferansta, Doğu Avrupa, Azerbaycan, Körfez ve Balkan ülkelerine yönelik satış imkanları detaylı şekilde ele alınacak.
Katılımcılar, Trendyol Mikro İhracat Paneli üzerinden dünya pazarına açılma süreçlerini örnek ara yüzler eşliğinde inceleme fırsatı bulacak.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem