Kahtalı’dan Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kahtalı, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Öğretmenlerin bizim medeniyetimizde, tarihimizde ve dini

Yerel 23.11.2021 14:42:40 0
Kahtalı’dan Öğretmenler Günü mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.11.2021 14:42

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kahtalı, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Öğretmenlerin bizim medeniyetimizde, tarihimizde ve dinimizde çok müstesna bir yeri vardır” ifadelerini kullandı.

Kahtalı, mesajında öğretmenlerin kutsal bir görev ifa ettiğini belirterek, “Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin millî, manevî değerlerimiz doğrultusunda bilgi ve kültür düzeylerini, böylelikle de hayatlarını şekillendirenler öğretmenlerimizdir. Ülkemizin dört bir yanında, zor koşullarında dahi yeni nesilleri yetiştirme görevini inançla, umutla, azimle ve fedakârca yerine getiren öğretmenlerimizin bu kutsal görevini geleceğe dair inançlarıyla sevgiyle yerine getirdiğine şüphemiz yok. Öğretmenlerin bizim medeniyetimizde, tarihimizde ve dinimizde çok müstesna bir yeri vardır. Peygamber Efendimiz hayatı boyunca ilme ve ilim öğretmeye ne kadar önem verdiğini bizlere her fırsatta göstermiştir. Yine Hz. Ali’nin ’Bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum’ demesi belki de günümüz öğretmenlerinin ne kadar saygın olduğunu ve öğretmenlerimizin ne kadar ciddi bir sorumluluk sahibi olduklarını göstermektedir. Medeniyetimizde de öğretmenlik mesleği hep kutsal ve saygın bir meslek olarak görülmüş ve öğretmenlerimize büyük değer verilmiştir. Ülkemizin, öğretmenlerimizin elinde yetişen bilinçli, ülkesini ve milletini seven, sorgulayan ve kendisini her zaman geliştiren gençlere ve nesillere ihtiyacı vardır. Öğretmenlerimizin bu noktada üzerine düşeni yapacağından asla şüphe duymuyoruz. Ben bu vesile ile kıymetli çocuklarımıza eğitim hayatlarında ve onları yetiştiren kıymetli öğretmenlerimize onurla yürüttükleri görevlerinde başarılar diliyorum. Değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten tebrik ediyor, görevi esnasında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ