Yeşilyurt, yeni bir diziye daha ev sahipliği yapıyor

Tarihi ve doğal güzellikleriyle son dönemlerde yönetmen ve yapımcıların ilgisini çekmeyi başaran Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yeni bir dizi filmin çekimleri için kollar sıvandı.

Magazin 27.04.2021 17:19:53 0
Yeşilyurt, yeni bir diziye daha ev sahipliği yapıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.04.2021 17:19

Tarihi ve doğal güzellikleriyle son dönemlerde yönetmen ve yapımcıların ilgisini çekmeyi başaran Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yeni bir dizi filmin çekimleri için kollar sıvandı.

Daha önce Zalo, Gizemli Köy, Hanzap, Bakıcı, Koku ve Son Arzu filmlerinin çekildiği Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi yeni bir diziye ev sahipliği yapıyor. Şahin Irmak, Çiğdem Batur, Bora Cengiz, Alev Oraloğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Ayhan Taş, Çetin Altay ve Bengi İdil Uras gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Kapucu yer alıyor. Dizi setini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, burada oyuncu ve yapımcılarla bir araya gelerek ilçelerini tercih ettikleri için teşekkür etti.

Yeşilyurt’un son dönemlerde dizi ve sinema çekimlerinde tercih edilmesinin şehrin tanıtımına da büyük katkı sunduğunu ifade eden Çınar, “Dizi ve sinema sektöründen gelip Yeşilyurt ilçemizde dizi ve sinema çekimi yapılması gerçekten bizleri mutlu ediyor. Burada önemli olan şehrimizin ve kültürün tüm Türkiye’ye aktarılması” dedi.

Filmin oyuncularından Malatyalı Halil İbrahim Kalaycıoğlu ise “Malatyamızda kimle konuşuyorsan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan güzel sözlerle bahsediyor. Bir insan için, bir başkan için onur verici bir şey. Ellerine ve emeğine sağlık. Yeşilyurt Belediyesinin başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

Sinema oyuncusu Çiğdem Batur da ilk kez Malatya’ya geldiğini dile getirerek, “Malatya hakkında çok güzel şeyler duydum. Ama daha gezme fırsatı bulamadık. Dizi çekimlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. İzinli olduğumuz zaman Malatya’yı gezmek istiyorum” diye konuştu.

Yönetmen Ahmet Kapucu, "Biz Malatya’ya ilk gelip baktığımızda Yeşilyurt ilçemize hayran kaldık. Tarihi yerleri ile çok güzel burası” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ