Lokman Hekim’e anlamlı ödül

Lokman Hekim’e anlamlı ödül

Van Haberleri 14.09.2024 14:15:00 0
Lokman Hekim’e anlamlı ödül
Tarih: 14.09.2024 14:15 Güncelleme: 14.09.2024 16:15

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Van’ın istihdamına sunduğu katkılardan dolayı Lokman Hekim Van Hastanelerine ödül verildi.
Van Ticaret ve Sanayi Odasının (Van TSO) davetiyle Van’a gelen Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Van’da önemli temaslarda bulundu. İlk olarak bu yıl ikincisi düzenlenen Van Gurme ve Gastronomi Fuarı’na katılan Hisarcıklıoğlu, daha sonra Van TSO tarafından düzenlenen ‘İstihdama Katkı Sağlayanlar Ödül Töreni’ne katıldı. Burada yaptığı konuşmasında da, istihdama katkı sağlayan tüm firmalara teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, “İstihdamın Yıldızları Ödül Töreni’nde firmalarımızın fazlasıyla hak ettikleri ödüllerini takdim ettik. Ödül alan girişimcilerimizi yürekten kutluyorum. Üretim, yatırım, ihracat yapan, istihdam sağlayan her firma bir yıldız ve ödülü hak ediyor" dedi.
Van’ın istihdamına sunduğu katkılardan dolayı Başkan Hisarcıklıoğlu’ndan ödülünü alan Lokman Hekim Grubu Uluslararası Operasyonlar Direktörü Hakan Süslü ve Lokman Hekim Van Hastaneleri Genel Müdürü Fatih Doğan, kendilerine teşekkür ettiler. Van’da 600’ün üzerinde kişinin istihdamını sağlamanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Lokman Hekim Van Hastaneleri Genel Müdürü Fatih Doğan, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha fazla istihdam sağlamak için çalışmalarımız devam edecektir. Tabi bu tarz ödüller bizlere moral ve motivasyon oluyor. Ben bu manada bizlere gösterdikleri değerden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Van TSO’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Lokman Hekim’ anlamlı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ