Levize Aydın, Van’da öğrencileriyle sanat yolunda

İpekyolu Gençlik Merkezi bünyesinde Levize Aydın ve öğrencilerinin bir yılda hazırladıkları ‘Dekoratif El Sanatları Sergisi’ Van İpekyolu Atatürk Sanat Galeri’sinde sergiledi.

Van Haberleri 16.08.2022 16:55:00 0
Levize Aydın, Van’da öğrencileriyle sanat yolunda
Tarih: 16.08.2022 16:55

VANGÖLÜ TV ÖZEL
İpekyolu Gençlik Merkezi'nde çalışmalarına bir yıldır aralıksız devam ettirdiklerini söyleyen Naht Sanatı Hocası Levize Aydın, öğrencileriyle birlikte yaptığı Dekoratif El Sanatları’nı İpekyolu Atatürk Sanat Galeri’sinde açılışı yaparak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

“ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREREK BU ESERLERİ OLUŞTURDUK”
Bu çalışmaları zevkle yaptıklarını söyleyen Naht Sanatı Hocası Levize Aydın, “Hem Naht Sanatı’nı, hem de Dekoratif El Sanatı’nı İpekyolu Gençlik Merkezi’nde kursiyerlere ve öğrencilerimle beraber bu çalışmaları bir yıl içinde hazırladık. Şuan sergilediğimiz hemen hemen 50 eser var. Öğrencilerimizle birlikte eğlenceli vakit geçirerek bu eserleri oluşturduk. 18 tane öğrencim var. Bazen 10 tane öğrenciyle bazen 18 öğrenciyle çalışıyorduk. Çalışmalarımız hafta içi her gün vardı.   Gün içinde saat 13.30’dan 15.00 arası çalışıyorduk. Vakit çok güzel geçiyordu.” ifadelerine yer verdi. 

“ÖĞRENCİLER”
Berivan Güneş, Seda Dayan, Nejla Edebağlı, Eser Aksu, Müdessir Resuli, Alirıza Ghulanbay, Seyit Alphan, Sedanur Demirbaş, Şengül Tunç, Zuhal Şahin, Semra Çiçek, Burcu Sayın, Hüsna Deniz, Çağlar Acar. 

KAYNAK: Vangölü TV
 


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem