Kurbanlar hem yurt içinde hem de yurt dışında titizlikle kesiliyor

Kurbanlar hem yurt içinde hem de yurt dışında titizlikle kesiliyor

Van Haberleri 1.07.2022 00:52:00 0
Kurbanlar hem yurt içinde hem de yurt dışında titizlikle kesiliyor
Tarih: 01.07.2022 00:54

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Türkiye’nin dört bir yanında bulunan temsilcilikleri aracılığı ile iyiliği dünyanın dört bir yanına yaymayı amaçlayan İyilik Derneği,   Her yıl olduğu gibi bu yıl da mazlum coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine, bağışçılarının vekalet yoluyla kesecekleri kurbanları ulaştıracak olmanın heyecanını yaşıyor. 
Yurt içinde ve yurt dışında yaptıkları kurban kampanyalarını nasıl yürüttüklerini ve ne şekilde kestiklerini Vangölü TV mikrofonlarına anlatan İyilik Derneği Van Gönüllüsü Nebi Güleşci , “bizler iyilik derneği olarak Türkiye, Afrika, Arakan, Suriye, Afganistan gibi bölgelerde vatandaşların kurban ibadetlerini yerine getirmeye yardımcı oluyoruz.
Bizler kurbanları yurt içinde ve yurt dışında şu şekilde topluyoruz;  İyilik Derneğinin kurban bağış hesap numaraları var oraya girildiği zaman Türkiye’nin hangi ilinde olursa olsun kurbanı o ildeki temsilciliklerimiz tarafından kesiliyor ve videosu bağışçımıza gönderiliyor. 
yurt dışında kurbanını kesmek isteyen vatandaşımıza da yine aynı işlemleri yaparak yurt dışında bulunan temsilcilerimizin huzurunda şahitlik edilerek kesiliyor” dedi.
Kaynak: Vangölü TV


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem