"Şehrimdeki Doğa, Tarih ve Kültür Keşiflerim-3" projesinin açılışı yapıldı

Erzincan’da, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kategorisindeki 'Şehrimdeki Doğa, Tarih ve Kültür Keşiflerim-3' projesinin açılışı yapıldı.

Kültür Sanat 2.07.2021 12:12:43 0
"Şehrimdeki Doğa, Tarih ve Kültür Keşiflerim-3" projesinin açılışı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.07.2021 12:12

Erzincan’da, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kategorisindeki "Şehrimdeki Doğa, Tarih ve Kültür Keşiflerim-3" projesinin açılışı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Erzincan Beşsaray Ortaokulunda görevli Murat Utku’nun TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları alanında hazırlamış olduğu ve yürütücülüğünü yaptığı "Şehrimdeki Doğa, Tarih ve Kültür Keşiflerim-3" konulu projenin açılışı 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları koduyla desteklenen ’’Şehrimdeki Doğa, Tarih ve Kültür Keşiflerim-3’’ adlı proje 1 Temmuz 2021 - 09 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılması planlanmakta.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları koduyla desteklenen söz konusu proje doğrultusunda 7. sınıftan 8. sınıfa geçen 30 asil, 6 yedek öğrenci ile proje ekibi belirlenen etkinlik programı doğrultusunda Erzincan’ın doğal alanlarından Ekşisu Sazlığı, Ergan Dağı, Kemaliye Karanlık Kanyon, Çağlayan Girlevik Şelalesi ile Refahiye Dumanlı Tabiat parkında doğa eğitimi, Altıntepe, Terzibaba Türbesi, Kemah Kalesi, Kemah Evleri, İliç Bağıştaş Tren İstasyonu, Kemaliye Ali Demirsoy Doğa Tarih Müzesi, Ahmet Kutsi Tecer Kültür Evi ve Kemaliye Evlerinde kültürel miras eğitimi verilecek.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün açılışta konuşma yaparak, “Projede emeği geçen başta öğrencilerimize, proje ekibimizdeki yürütücü Murat Utku, proje uzmanı Hamza Albayrak ve proje çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, projenin ilimize hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.

Düzenlenen açılış törenine, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürleri Abdullah Şahin, Fikret Ayaz, Hüseyin Erol, okul idarecileri, veliler ve projede görevli öğrenciler katılım sağladı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ