Küçükoğlu: ‘Ak Parti vefanın adıdır’

Küçükoğlu: ‘Ak Parti vefanın adıdır’

Politika 3.01.2024 19:00:44 0
Küçükoğlu: ‘Ak Parti vefanın adıdır’
Tarih: 03.01.2024 19:00 Güncelleme: 03.01.2024 19:00
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nca ‘Birlik ve Beraberlik’ toplantısı düzenledi.
Toplantıya Erzurum Milletvekilleri önceki dönem İçişleri Bakanı Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Fevzi Polat, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti Erzurum İlçe Başkanları, Kadın Kolları İl Başkanı, Gençlik Kolları İl Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Aday Adayları katıldılar.
Büyükşehir ve ilçe belediye başkan aday adaylarının katılımı ile düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısında konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ‘Erzurum birliğin ve dirliğin şehridir. AK Parti’nin; vefanın, dayanışmanın, kardeşliğin partisi olduğunu belirterek bu şiarla Erzurum’daki tüm aday adaylarımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Erzurum için ortak paydada buluşmak birlik ve beraberliğimiz ile kaimdir. AK Parti milleti ile gönülden bağlıdır. Erzurum’un büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz çalışıyoruz. Milletimizden aldığımız güçle, teşkilatlarımızın ve sizin desteğinizle, durmak yok, yola devam, diyerek mücadeleyi sürdürüyoruz. Erzurum özelinde yapılan İttifak bizim için özeldir ve önemlidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çizdiği yolda ve bu ufukta ittifak çalışmalarımız en iyi şekilde devam edecektir.
Burada birliğimizi ve beraberliğimizi bir kez daha perçinlemiş olduk. Hakk’ın ve halkın rızasını kazanacak işler yapmaya devam ettiğimiz sürece Allah’ın izniyle hiç kimse AK Parti’nin bileğini bükemez. AK Parti Milletin Bağrından Çıkmış, Gücünü Milletten Alan Bir Partidir. Adaylık nasip işidir. Yüce Allah kime nasip etmişse o işbaşına gelecektir. Burada görüyorum ki AK Parti sevdalıları sizler buna inanmış ve aziz davamıza her ne koşulda olursa olsun sahip çıkacaksınız. Sizinle yol yürümekten onur duyuyorum’ diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ