Korkmaz kardeşlerin kickboks başarısı

Korkmaz kardeşlerin kickboks başarısı

Van Spor 28.01.2025 15:44:39 0
Korkmaz kardeşlerin kickboks başarısı
Tarih: 28.01.2025 15:44 Güncelleme: 28.01.2025 15:44
Bitlis’i temsilen Antalya’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonasına katılan Özlem Melek Korkmaz Türkiye şampiyonu olurken, ablası Gamze Korkmaz ise Türkiye 2.’si oldu.
Elde ettikleri başarılarla sık sık adlarından söz ettiren milli sporcu Korkmaz kardeşler, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından 21-28 Ocak 2025 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Şampiyonasına katılan Korkmaz kardeşler, başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı. Tatvan Gençlik ve Spor Müdürlüğünün milli sporcularından Özlem Melek Korkmaz, low kick 48 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, ablası Gamze Korkmaz ise full contact 48 kiloda Türkiye ikincisi oldu.
Korkmaz kardeşlerin başarılarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, Korkmaz kardeşlerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Kaymakam Demir, “Tatvan’ımızın ve Bitlis’imizin gururu olan Özlem Melek Korkmaz ve Gamze Korkmaz kardeşleri yürekten tebrik ediyorum. Milli sporcularımızın gösterdiği azim ve elde ettikleri başarılar gençlerimiz için ilham kaynağıdır. Bu başarıda emeği geçen sporcularımıza, ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ediyor, uluslararası arenada da yeni zaferler bekliyoruz” diye konuştu.
Türkiye şampiyonu olan Özlem Melek Korkmaz ise “Şampiyonada bu başarıyı kazanmak benim için büyük bir gurur. Destekleriyle yanımda olan aileme, antrenörlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam edeceğim” dedi.
Türkiye ikincisi olan Gamze Korkmaz da, “Tatvan’ı ve Bitlis’i temsil etmek benim için her zaman onur verici. İkinci olmak da büyük bir başarı, ama hedefim her zaman zirve. Çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Korkmaz kardeşlerin elde ettiği başarı, kentte büyük bir sevinçle karşılanırken, genç sporcuların önümüzdeki dönemlerde uluslararası şampiyonalarda da Türkiye’yi temsil etmesi bekleniyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ