’’Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem ama’’ dedi, milyonluk aracını taşla doldurdu

’’Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem ama’’ dedi, milyonluk aracını taşla doldurdu

Genel 6.07.2024 12:29:19 0
’’Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem ama’’ dedi, milyonluk aracını taşla doldurdu
Tarih: 06.07.2024 12:29 Güncelleme: 06.07.2024 12:29
Elazığ’da aracına air süspansiyon sistemleri takmak isteyen Uğur Çiçek, sanayide yüksek fiyat verilmesi üzerine “Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem” diyerek aracının bagajına 120 kilogram ağırlığında taş koyarak istediği sonuca ulaştı.
Elazığ’da dünya mutfakları üzerine işletmeleri olan 33 yaşındaki Uğur Çiçek, değeri milyon lirayı aşan aracına, air süspansiyon sistemleri takmak için sanayiye gitti. Gittiği sanayide aracına takılacak sistem için 35 bin lira fiyat biçildi. Pahalılığa tepki gösteren Çiçek, farklı bir yöntem denedi. Yol kenarında taşları aracının bagajına dolduran Çiçek, kendi deyimiyle ’’Ayda en fazla 3 litre yakıt’’ ödüyorum diyerek bulduğu yöntemle istediği sonuca ulaştığını kaydetti. Aracının arka kısmının basık olması için geliştirdiği yöntemle 35 bin liralık masraftan kurtulduğunu dile getiren Çiçek, kimsenin ekmeğine taş koymak istemediğini ancak fiyatlardaki pahalılığa dikkat çekmek istediğini ifade etti.

’’Zaten önemli olan arkanın basık olmasıydı’’
Modifiyeli araç sevdiğini kaydeden Uğur Çiçek, ’’Modifiyeli araç seviyoruz. Bundan dolayı sanayiye gittim. Arabalar için air süspansiyon sistemleri var, gençlerin de çok sevdiği. Bundan yaptırmak istedim ve sanayiye gittim. Bana, 35 bin lira gibi bir rakam söylediler. Bu rakam bana pek mantıklı gelmedi. Ben de kırık ve atıl durumdaki taşları gördüm ve bagaja taşları koydum. Güzel durduğunu görünce de kullanmaya devam ettim. Ben burada işletmeciyim, 50 ile 100 liraya yemek veriyorum. Dolayısıyla 35 bin lira gibi bir rakam vermek istemedim. Aracı sürekli tek kullandığım için bu taşlar da aynı görevi görür diye yolda atılmış moloz taşlarını alıp kullandım. Ayda 3 litre fazla yakıyor o kadar. Tahminimce bu taşların ağırlığı 120 kilogram vardır. Aynısı olmasa da iyi oldu. Zaten önemli olan arkanın basık olmasıydı. Kimsenin ekmeğine taş koymak istemiyorum ama kendime göre bir yöntem buldum. Buradaki asıl amacım fiyatlara tepki vermek” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ