Kaymakam Koşansu, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Kaymakam Koşansu, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Genel 12.03.2025 10:36:11 0
Kaymakam Koşansu, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu
Tarih: 12.03.2025 10:36 Güncelleme: 12.03.2025 10:36
Muş’un Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bulanık İlçe Müftü Vekili Harun Özkesemen tarafından yapılan duanın ardından konuşan Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, şehit ailelerine ve gazilere Türk milletinin her zaman minnet borçlu olduğunu söyledi. Kaymakam Koşansu, "Bu mübarek Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmekten mutluluk ve onur duyuyorum. Şehitlerimiz bu vatanın bağımsızlığı için, geleceğimizin teminatı için, milletimizin huzuru için en değerli varlıklarını, canlarını bu ülke için feda etmişlerdir. Bu vesile ile burada toplanmış iken, onların aziz hatıralarını minnetle yad ediyor. Şehitlerimizi, şükran, minnet ve rahmetle anıyorum. Kıymetli şehit ailelerimiz, sizler bu vatanın gerçek sahiplerisiniz. Eşleriniz, evlatlarınız bu vatan uğruna canlarını feda ettiler. Sizler onların acısını yüreklerinizde gördünüz. Bununla birlikte çok büyük bir fedakârlık gösterdiniz. Emin olunuz ki bu fedakârlığınızı devletimiz hiçbir zaman unutmayacak ve her zaman yanınızda olmaya devam edecek. Ramazan ayı mübarek ay. Burada bu vesile ile toplanmış bulunuyoruz. Fedakârlık ve dayanışmanın ayıdır. Ben tekrardan katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Şehitlerimize rahmetle anıyorum" dedi.
Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu ve eşi Yağmur Koşansu, ayrı ayrı masalarda oturarak şehit yakınlarıyla birlikte iftar açıp onlarla ilgilendi.
İftarın ardından İlçe Müftü Vekili Harun Özkesemen tarafından ülkenin bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığı ve birliği uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için yapılan dua ile program sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ