Kayalıklardan düşen 1 kişi hayatını kaybetti

Kayalıklardan düşen 1 kişi hayatını kaybetti

Asayiş 12.07.2025 16:53:06 0
Kayalıklardan düşen 1 kişi hayatını kaybetti
Tarih: 12.07.2025 16:53 Güncelleme: 12.07.2025 16:53
Erzincan’ın Kemah ilçesine bağlı Eriç köyü yakınlarında mağara balı toplamak için dağa çıkan 74 yaşındaki Fehmi Elibol, saatler süren arama sonucunda bilinci kapalı halde bulundu. Yaralı halde sedyeyle dağdan indirilen Elibol, Erzurum’a sevk edildi. Elibol hastanede hayatını kaybetti.
Erzincan’ın Kemah ilçesinde mağara balı toplamak için sarp kayalıklara tırmanan Fehmi Elibol, saatler süren arama kurtarma çalışmasının ardından bilinci kapalı şekilde bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar tespit edilen Elibol, güçlükle dağdan indirilerek hastaneye kaldırıldı.
Olay, önceki gün öğle saatlerinde Kemah ilçesine bağlı Eriç köyü yakınlarında meydana geldi. Bölgede bulunan dağlık alandaki mağarada arıların yaptığı doğal balı toplamak için yola çıkan Fehmi Elibol’dan uzun süre haber alınamaması üzerine köylüler endişelendi. Eriç köyü muhtarı Fethi Bülbül öncülüğünde bir grup köylü, zorlu arazi şartlarına rağmen yürüyerek arama çalışması başlattı.
Yaklaşık 3-4 saatlik arama sonucunda Elibol, mağaraya yakın bir bölgede bilinci kapalı halde bulundu. Hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşabilmesi için Elibol, sedyeyle yaklaşık 2 saatlik mesafede, karanlıkta ve engebeli arazide taşınarak ambulansa ulaştırıldı.
İlk müdahalesi Kemah Devlet Hastanesi’nde yapılan Elibol, daha sonra Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Buradaki değerlendirmelerin ardından, durumu ağır olan yaşlı adam Erzurum’daki ileri düzey bir hastaneye nakledildi. Elibol yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hayatını kaybeden Fehmi Elibol, Erzincan’da Camii Kebir’de kılınan cenaze namazına müteakip Terzibaba Mezarlığında toprağa verildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ