Kars milletvekili Çalkın’dan CHP’ye sert eleştiri

Kars milletvekili Çalkın’dan CHP’ye sert eleştiri

Politika 1.04.2025 13:03:17 0
Kars milletvekili Çalkın’dan CHP’ye sert eleştiri
Tarih: 01.04.2025 13:03 Güncelleme: 01.04.2025 13:03
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e göndermelerde bulundu.
Çalkın, şımarık, hayal perest, hırsızlığı ilke edinmiş, yolsuzluğu yol edinmiş, insanların kalkıp hem 16 milyon insanın hakkını, hukukunu gasp ettiğini, hem de haklıymış gibi perdelemeye, bazı şeyleri örtmeye çalıştıklarını belirtti.
Partisinin bayramlaşma programında konuşan AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, CHP’lilerin kendilerinin çalıp kendilerinin oynadığını ve kendi kendilerine sandık kurup, kendilerine oy kullandıklarını söyledi.

"Hukuki bir süreç izleniyor, Türkiye’de ibretlik işler oluyor"
16 Milyon insanın hakkının gasp edildiğini ifade eden Çalkın, "Hukuki bir süreç izleniyor. Türkiye’de ibretlik işler oluyor. Şımarık, hayal perest, hırsızlığı ilke edinmiş, yolsuzluğu yol edinmiş insanlar, kalkıp hem 16 milyon insanın hakkını, hukukunu gasp ediyor. Hem de haklıymış gibi perdelemeye, bazı şeyleri örtmeye çalışıyorlar. Burada da gösterdiler onu izledik. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan, bu işin neresinde? Bizi suçluyorlar. İhbar eden kendileri, tanıklık yapan kendileri, dosyalara müdahil olan kendileri, şaibeli olan kongreleri, yaptıkları işlerin hiçbirinde dürüstlük yok. Maalesef bu hukuki süreci siyasi bir süreçmiş gibi millete lanse ediyorlar. Sorumlusu olarak bizleri gösteriyorlar. Bu millet bunu yemez" dedi.

"Türkiye’nin milli ürünlerini boykot etmeye kalkışıyorlar"
CHP’lilerin kendi kendilerini şikayet ettiklerine dikkat çeken AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, "Hepimiz biliyoruz kongre süreciyle ilgili Hatay büyükşehir belediye başkanının verdiği dilekçeyi hepimiz biliyoruz. Beykoz belediye başkan yardımcısının şikayet ettiğini hepimiz biliyoruz. Milletimiz de biliyor. Ama gençlerimizi, maalesef gençlerimizi başka bir algıyla sokaklara döküp, kendi ürünlerimizi boykot etmeye çalışıyorlar. Ne kadar acı değil mi? Türkiye’mizin milli ürünlerini boykot etmeye kalkışıyorlar. Ama bu millet onları dinlemez, dinlemeyecek. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Milletimizin iradesine de güveniyoruz. Bu millet yeri ve zamanı gelince Allah’ın izniyle bu yolsuzluk yapanları hırsızlık yapanları ve bunu meşru görenleri sandığın dibine gömecektir" diye konuştu.

"Kendi kendilerine oy kullanıyorlar"
CHP’de akıl tutulması yaşandığını belirten Çalkın, "Kendi kendilerine çalıp, kendi kendilerine oynuyorlar. Kendi kendilerine sandık kuruyorlar, kendi kendilerine oy veriyorlar. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Bu oyu kime veriyorlar? Meşruiyeti ne? Hani demokrasi var dı? Tek aday, ondan sonra gizli sayım, aynı tek parti dönemin özentileri gibi, bu iradeye, bu fikriyata bu millet teslim olmaz. Burada Karslı hemşehrilerimizin arasına kimse nifak sokmaya çalışmasın. Karslılar siyaseti de bilir, Karslılar ferasetlidir. Bu oyunlara da gelmez" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ