Kars milletvekili Çalkın’dan CHP’ye sert eleştiri

Kars milletvekili Çalkın’dan CHP’ye sert eleştiri

Politika 1.04.2025 13:03:17 0
Kars milletvekili Çalkın’dan CHP’ye sert eleştiri
Tarih: 01.04.2025 13:03 Güncelleme: 01.04.2025 13:03
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e göndermelerde bulundu.
Çalkın, şımarık, hayal perest, hırsızlığı ilke edinmiş, yolsuzluğu yol edinmiş, insanların kalkıp hem 16 milyon insanın hakkını, hukukunu gasp ettiğini, hem de haklıymış gibi perdelemeye, bazı şeyleri örtmeye çalıştıklarını belirtti.
Partisinin bayramlaşma programında konuşan AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, CHP’lilerin kendilerinin çalıp kendilerinin oynadığını ve kendi kendilerine sandık kurup, kendilerine oy kullandıklarını söyledi.

"Hukuki bir süreç izleniyor, Türkiye’de ibretlik işler oluyor"
16 Milyon insanın hakkının gasp edildiğini ifade eden Çalkın, "Hukuki bir süreç izleniyor. Türkiye’de ibretlik işler oluyor. Şımarık, hayal perest, hırsızlığı ilke edinmiş, yolsuzluğu yol edinmiş insanlar, kalkıp hem 16 milyon insanın hakkını, hukukunu gasp ediyor. Hem de haklıymış gibi perdelemeye, bazı şeyleri örtmeye çalışıyorlar. Burada da gösterdiler onu izledik. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan, bu işin neresinde? Bizi suçluyorlar. İhbar eden kendileri, tanıklık yapan kendileri, dosyalara müdahil olan kendileri, şaibeli olan kongreleri, yaptıkları işlerin hiçbirinde dürüstlük yok. Maalesef bu hukuki süreci siyasi bir süreçmiş gibi millete lanse ediyorlar. Sorumlusu olarak bizleri gösteriyorlar. Bu millet bunu yemez" dedi.

"Türkiye’nin milli ürünlerini boykot etmeye kalkışıyorlar"
CHP’lilerin kendi kendilerini şikayet ettiklerine dikkat çeken AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, "Hepimiz biliyoruz kongre süreciyle ilgili Hatay büyükşehir belediye başkanının verdiği dilekçeyi hepimiz biliyoruz. Beykoz belediye başkan yardımcısının şikayet ettiğini hepimiz biliyoruz. Milletimiz de biliyor. Ama gençlerimizi, maalesef gençlerimizi başka bir algıyla sokaklara döküp, kendi ürünlerimizi boykot etmeye çalışıyorlar. Ne kadar acı değil mi? Türkiye’mizin milli ürünlerini boykot etmeye kalkışıyorlar. Ama bu millet onları dinlemez, dinlemeyecek. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Milletimizin iradesine de güveniyoruz. Bu millet yeri ve zamanı gelince Allah’ın izniyle bu yolsuzluk yapanları hırsızlık yapanları ve bunu meşru görenleri sandığın dibine gömecektir" diye konuştu.

"Kendi kendilerine oy kullanıyorlar"
CHP’de akıl tutulması yaşandığını belirten Çalkın, "Kendi kendilerine çalıp, kendi kendilerine oynuyorlar. Kendi kendilerine sandık kuruyorlar, kendi kendilerine oy veriyorlar. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Bu oyu kime veriyorlar? Meşruiyeti ne? Hani demokrasi var dı? Tek aday, ondan sonra gizli sayım, aynı tek parti dönemin özentileri gibi, bu iradeye, bu fikriyata bu millet teslim olmaz. Burada Karslı hemşehrilerimizin arasına kimse nifak sokmaya çalışmasın. Karslılar siyaseti de bilir, Karslılar ferasetlidir. Bu oyunlara da gelmez" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ