Karademir: "Deprem sonrası kentimizi el birliğiyle ayağa kaldıracağız"

Karademir: "Deprem sonrası kentimizi el birliğiyle ayağa kaldıracağız"

Ekonomi 24.05.2024 14:00:32 0
Karademir:
Tarih: 24.05.2024 14:00 Güncelleme: 24.05.2024 14:00
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, asrın felaketi sonrası Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma adına sivil toplum kuruluşlarına da büyük görevler düştüğünü belirterek dernek olarak istişare ile bu konuda gayret göstereceklerini söyledi.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Ziyarette ilk olarak söz alan MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, 6 Şubat depreminden sonra Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldırmak için istişarelerde bulunduklarını belirterek, “Bizler sivil toplum temsilcileri olarak Malatya’mızın yeniden ayağa kalması için var gücümüzle çalışacağız. Bugünde Anadolu Aslanları İş Adamlar Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ve yönetimi ziyaret ederek bu konuda istişarelerde bulunacağız. Depremin ilk gününden itibaren sahada Malatya için çalıştıklarına şahidiz. Bizlerde MANGİDER ailesi olarak kentimiz için her zaman istişarelerde bulunacağız ve iş insanlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Aslanları İş Adamlar Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ise 6 Şubat 2023’de yaşanan asrın felaketinde Malatya’nın ciddi yıkımlar yaşadığını hatırlattı. Sivil toplum kuruluşlarının bu nokta da birlikte hareket ettiklerinde ne kadar güçlü olduklarının bilindiğini belirten Şarlak, “Malatya’mızın başarılı iş insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu MAGİNDER’de bu güçlü STK’lardan biridir. Malatya için bundan sonra da birlikte hareket ederek sorunların çözümü adına istişarelerde bulunacağız” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ