Karademir: "Deprem sonrası kentimizi el birliğiyle ayağa kaldıracağız"

Karademir: "Deprem sonrası kentimizi el birliğiyle ayağa kaldıracağız"

Ekonomi 24.05.2024 14:00:32 0
Karademir:
Tarih: 24.05.2024 14:00 Güncelleme: 24.05.2024 14:00
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, asrın felaketi sonrası Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma adına sivil toplum kuruluşlarına da büyük görevler düştüğünü belirterek dernek olarak istişare ile bu konuda gayret göstereceklerini söyledi.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Ziyarette ilk olarak söz alan MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, 6 Şubat depreminden sonra Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldırmak için istişarelerde bulunduklarını belirterek, “Bizler sivil toplum temsilcileri olarak Malatya’mızın yeniden ayağa kalması için var gücümüzle çalışacağız. Bugünde Anadolu Aslanları İş Adamlar Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ve yönetimi ziyaret ederek bu konuda istişarelerde bulunacağız. Depremin ilk gününden itibaren sahada Malatya için çalıştıklarına şahidiz. Bizlerde MANGİDER ailesi olarak kentimiz için her zaman istişarelerde bulunacağız ve iş insanlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Aslanları İş Adamlar Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak ise 6 Şubat 2023’de yaşanan asrın felaketinde Malatya’nın ciddi yıkımlar yaşadığını hatırlattı. Sivil toplum kuruluşlarının bu nokta da birlikte hareket ettiklerinde ne kadar güçlü olduklarının bilindiğini belirten Şarlak, “Malatya’mızın başarılı iş insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu MAGİNDER’de bu güçlü STK’lardan biridir. Malatya için bundan sonra da birlikte hareket ederek sorunların çözümü adına istişarelerde bulunacağız” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ