Kahramankazan’dan Malatya’ya kardeşlik eli

Kahramankazan’dan Malatya’ya kardeşlik eli

Genel 24.02.2023 09:55:35 0
Kahramankazan’dan Malatya’ya kardeşlik eli
Tarih: 24.02.2023 09:55 Güncelleme: 24.02.2023 09:55
Malatya’da yapılan istişare toplantısı Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan koordinasyonunda gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir, Muş, Bingöl, Elazığ, Bitlis ve Sivas ile birlikte 5 İl Belediyesi, Kahramankazan, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Kağıthane Belediyesi’nin de içinde bulunduğu 30 İlçe Belediyesi AFAD koordinesinde Malatya’daki çalışmalar için görevlendirildi.
Malatya’da yapılan koordinasyon toplantısı sonrasında Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, şehirde incelemelerde bulundu. Başkan Oğuz yaptığı açıklamada:
‘’AFAD’ın koordinasyonuyla çadır, konteyner ve insani ihtiyaçların elhamdülillah düzene girdiği bölgemizde, devletimizin görevlendirmesi ile 5 il, 30 ilçe Belediye Başkanı olarak samimi bir gayretle çabalıyor, hayatı normale döndürme yolunda gücümüz nispetince gayret gösteriyoruz. Yaralarımız derin, yüreklerimiz yanıyor ancak acıların içinden geçmiş şehirlerimize inşirah ferahlığı getirmek için devletimizin, milletimizin sevgisi ve inancı ile çalışıyoruz. Bizim suyumuz İbrahim’in(a.s.)ateşini söndürmeye yeter mi yetmez mi bilinmez; yeter ki safımız belli olsun’’ sözlerini ifade etti.

İlk ekip yola çıktı
Malatya’daki deprem koordinasyonunda görevlendirilen Kahramankazan Belediyesi’nde ilk ekip deprem bölgesinde çalışmalara katılmak üzere yola çıktı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Başkan Yardımcısı Osman Doğan ve Temizlik İşleri Müdürü Hasan Yılmaz’ın koordinesinde sahada görevlendirilmek üzere ekipler, Malatya’ya doğru yola çıktı. İlk etapta sahada görevlendirilmek üzere 2 adet 13+1,5 sıkıştırmalı çöp taşıma aracı ile 6 kişilik ekip bölgede çalışmalarını yürütecek.
Koordinasyon merkezinden çıkan karara göre bölgede görevlendirilen Kahramankazan Belediyesi, sahadaki çalışmaları hızlandırmak için ilk etapta 6 kişilik bir ekip hazırladı. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bölgeye gönderilen destekler hakkında şu açıklamalara yer verdi: "Malatya Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevli personele destek olmak ve salgın hastalık riskini en aza indirmek adına, ilk etapta 2 çöp kamyonu ve 6 temizlik personelini bölgeye gönderdik. Bölge yetkilileri ile koordineli bir şekilde, gelen talepler doğrultusunda araç ve personel desteğimiz devam edecek. Bu zor günleri hep beraber aşacağız.”
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ