İpin ucundaki hayat

İpin ucundaki hayat

Genel 19.02.2025 14:55:59 0
İpin ucundaki hayat
Tarih: 19.02.2025 14:55
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar yağışının ardından çatılarda biriken kar kütleleri ekmek kapısı olurken, yüksek binaların çatılarına çıkanlar soğuk havaya ve tehlikeye rağmen bellerine bağladıkları iple kar temizledi.
Yüksekova ilçesinde kar yağışının ardından çatılarda biriken kar kütleleri bazıları için ekmek kapısı oldu. Çatılarda biriken kar kütlelerini beline bağladığı iple temizleyen Nevzat Bingöl ve İslam Akdoğan, ekmeklerinin ipin ucunda olduğunu söyledi. Nevzat Bingöl ve İslam Akdoğan, beline bağladığı iple tüm tehlikelere rağmen çatılardaki karları temizledi. Bingöl ve Akdoğan, Esenyurt Mahallesi’nde bulunan binalarda görevli olduklarını belirterek, bu yapılan çatı temizliğinde kendilerine ek mesai yazıldığını söyledi.
Soğuk havaya rağmen bu hizmeti verdiklerini belirten Nevzat Bingöl, "Biz burada bina görevlisiyiz. Malum günlerdir kar yağışı vardı ve çatılarda kar ve buz kütleleri birikti. Bizde arkadaşla 9 katlı binanın çatısına çıkarak tüm zorluklara ve soğuk havaya rağmen belimize bağladığımız iple karları ve buzları indirdik. Buradan hiç kimsenin sıkıntı yaşamaması için çalışmamızı sürdürüyoruz. Bize desteklerinden dolayı bina yönetimine de teşekkür ediyoruz. İnşallah bu da kısa sürede biter" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: ipin ucundaki hayat
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem