İpekyolu Belediyesinin düzenlediği yarışmaların kazananları belli oldu

VAN’IN İPEKYOLU BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ “DENGÊ MALAN” VE “YÖRESEL VAN TÜRKÜLERİ” YARIŞMALARI İLE KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ “ANNEME ARMAĞAN OLSUN??

Van Haberleri 22.05.2020 17:43:35 0
İpekyolu Belediyesinin düzenlediği yarışmaların kazananları belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.05.2020 17:43

Van’ın İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği “Dengê Malan” ve “Yöresel Van Türküleri” yarışmaları ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği “Anneme Armağan Olsun” adlı ödüllü şiir yarışmalarında dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği “Dengê Malan” ses yarışmasında birinciliği Engin Dervişoğlu, “Yöresel Van Türküleri” yarışmasında ise birinciliği Ümit Erciş elde etti. Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Annem Armağan Olsun” adlı yarışmada ise Leyla Gündüz birinci, Haşem Baygümüş ikinci ve Zelya Yücel üçüncü oldu.

İpekyolu Belediyesi yetkililerince alanında uzman kişilerden oluşan komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu dereceye giren yarışmacılara ödüllerini İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan takdim etti.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “Korona virüsle mücadele kapsamında başlatmış olduğumuz sosyal ve kültürel etkinliklerimizle vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın evden çıkmayarak yarışabilecekleri ve keyif alarak hayatlarına renk katabilecekleri faaliyetler yapıyoruz. Ayrıca Van kültürünün popülerliğini arttırarak gelecek kuşaklara aktarılmasını ve hafızalarda yer etmesini sağlamak amacıyla bu tür kültür etkinliklerimizin faydalı olduğunu düşünüyorum. Yarışmada dereceye girenleri tebrik ediyorum. İpekyolu Belediyesi olarak ilerleyen günlerde de sosyal ve kültürel faaliyetlere devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ