İki kurum arasındaki iletişim güçleniyor

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Haberde İnsan 21.11.2020 11:17:23 0
İki kurum arasındaki iletişim güçleniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.11.2020 11:17

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesindeki çalışmaları özetleyerek: “Türkiye’yi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarabilecek en temel unsurun, eğitilmiş insan olduğu bilinci ile ülkemizi dünyada söz sahibi yapacak nesiller yetiştirme çabasındayız. Çağdaş, dinamik ve uluslararası düzeyde eğitim almış, düşünen, araştıran ve küresel dünyada söz sahibi mezunlar yetiştirmek, topluma ve iş dünyasına katkı sağlayacak araştırmalar yapmayı hedef edindik. Bu hedefe doğru da emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Çomaklı, üniversitelerle belediyelerin ortaklaşa çalışmalar yaparak ülke insanına destekçi ve yol gösterici olmaları gerektiğini belirtti. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesinin iç ve dış paydaşlarla iletişimini güçlendirdiğini belirten Rektör Çomaklı, Erzurum’un güzide ilçelerinden olan Pasinler ile bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bugün üniversite sıralarında oturan öğrencilerin geleceğin bilim siyaset, devlet ve iş insanları olduğunu belirten Pasinler Belediye Başkanı Dölekli, bilimsel çalışmaların merkezini üniversitelerin oluşturduğunu ifade ederek Atatürk Üniversitesinin bilim dünyasına büyük hizmetler sunduğunu belirtti. Başkan Dölekli: “Üniversitelerin sorumlulukları arasında bilgiyi üretme, ülke sorunlarına çözüm arama ve gençlere yön verme vardır. 63 yıllık köklü geçmişiyle Atatürk Üniversitesi de bu misyonu başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Ülke kalkınmasına destek veren Atatürk Üniversitesinin tüm çalışanlarına Rektör Ömer Çomaklı nezdinde teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret, iyi niyet temennileriyle son buldu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ